Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MyTeenz

Kalandjaim tinilányokkal (18+!!) myteenz.xxx@gmail.com

Címkék

a. (5) anál (1) arcraélvezés (17) bukta (6) cam (1) d. (12) d2 (2) e. (3) egyéb (2) fürdőszobaszex (1) h. (2) j. (15) j2 (5) j4 (4) l. (1) m. (1) m2. (6) msnszex (1) off (1) orál (35) p. (2) prosti (8) sms (1) Sz. (9) szájbaélvezés (14) szex (49) telószex (3) testreélvezés (30) tini (80) tiniszex (66) többes (8) ujjjjjazás (9) vadászat (10) Címkefelhő

Utolsó kommentek

Friss topikok

Linkblog

2008. szeptember 4. óta

Most épp ennyien

web stats

kopp

2012.06.13. 23:52 myteenz

Hát, az élet nem mindig olyan fenékig tejfel tinicsajszik szempontjából sem.
Kb. minden dugába dőlt amiről a múltkor írtam.
Sz.-szel a tali nem jött össze, mert megjött neki, emellett viszont egy másik pasival is összeszűrte a levet, valami 30-as taggal, aki lement hozzá, és egy motelben vele töltötte az éjszakát (a kolesz helyett). Ugyan épp megvolt neki, de a pasi így is megdugta, ráadásul Sz. meg beleesett, és nem akart velem találkozni. Azóta ezt a véleményét megváltoztatta, és úgy néz ki, nemsoká (több halasztás után) mégis fogunk talizni. A pasi azóta is minden szerdán jön hozzá, és a motelben keféli, de a csajt izgatja hogy mással is dug.Rajta kívül viszont minden más felejtős. A 14 éves csaj először belezúgott egy másik pasiba, egyszer talizott vele, de aztán kiábrándult - azóta viszont új lovagja van, és egyre jobban úgy érzem, hogy már jobban érdekli egy komoly szerelmes kapcsolat, mint egy erotikus kaland velem. A 16 éves megmutatta magát camon, és dagadt tehénnek bizonyult (a fényképen jobban beállította magát és nem látszott annak). A haver a 17 évest azóta is csak fűzi, de nem jutott vele semmire, a 18 éves régi barát csaj meg összefeküdt valakivel, akivel lehet hogy össze is jön. Az utolsó posztban említett 15 éves meg berágott rám amikor egyszer meghalt a netkapcsolatom, és "szó nélkül otthagytam" msn-en - valószínűleg törölt, mert azóta se láttam fent.
Szóval, egyszer fenn, egyszer lenn. Még jó hogy van a kis szeretőm. :)

Szólj hozzá!

Címkék: bukta tini

A bejegyzés trackback címe:

https://myteenz.blog.hu/api/trackback/id/tr514586989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása