Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MyTeenz

Kalandjaim tinilányokkal (18+!!) myteenz@mailbox.hu

Címkék

a. (5) anál (1) arcraélvezés (17) bukta (6) cam (1) d. (12) d2 (2) e. (3) egyéb (2) fürdőszobaszex (1) h. (2) j. (15) j2 (5) j4 (4) l. (1) m. (1) m2. (6) msnszex (1) off (1) orál (35) p. (2) prosti (8) sms (1) Sz. (9) szájbaélvezés (14) szex (49) telószex (3) testreélvezés (30) tini (80) tiniszex (66) többes (8) ujjjjjazás (9) vadászat (10) Címkefelhő

Utolsó kommentek

Friss topikok

Linkblog

2008. szeptember 4. óta

Most épp ennyien

web stats

Fergeteges tiniszex

2014.08.01. 13:21 myteenz

Megvolt amit beharangoztam: fergeteges szexben volt részem tegnap egy édes kis 17 éves csajszikával. :) Nyami. :)
Egy haver útján vettük fel a kapcsolatot egymással (mint már írtam), egy ideje e-mailezgettünk, megvolt a képcsere is, végül tegnapra volt megbeszélve az első tali (nehézség nélkül, ő is fővárosi). Már első pillantásra megtetszett: arányos testalkatú, szép hosszú hajú, aranyos, mosolygós kiscsaj várt rám, a neve D. (itt: D3)
Amint feljött hozzám, és túl voltunk a bevezető körökön, kifejeztük hogy bejövünk egymásnak, finom kis csókokkal és összebújással. Éreztem rajta, hogy izgatja a helyzet, hogy mindjárt első randis szexben lesz része: szinte lihegett és remegett az izgalomtól, nagyon dobogott a kicsi szíve :). Nagyon édes volt: kicsit zavarban volt, de mosolygott és csillogott a szeme, kész voltam tőle. :) A nappalimban smároltunk és simiztük egymást egy ideje, amikor felvetette, hogy kereshetnénk inkább egy ágyat. :) Úgyhogy ezen a ponton átköltöztünk a hálóba, ahol diszkrét félhomályt varázsoltam. Az ágy mellett folytattuk a smárolást, csókoltam a nyakát (amire igencsak jól reagált), simogattam mindenhol, ő meg ölelt és húzott magához. Lassan és ráérősen csináltuk, szép lassan és fokozatosan vetkőztettük is le egymást: először a felső került le róla, aztán az én ingem, utána a nacija (amit magának kellett lefejtenie magáról :)), utána végül a melltartó. Bár D. már előtte is mondta hogy szégyellős, és reflexből takargatni kezdte a melleit, végül a csókolgatás-simizés offenzívámmal sikerült a védelmi vonal mögé kerülnöm, és egy pár igazán remek, feszes, peckes bimbójú, közepes méretű kemény tini cickó kerül a szemem (és kezem, szám :P) elé. Kényeztettem is kézzel-szájjal nyelvvel ahogy értem, a bimbói eddigre már jó keményen meredeztek.
Végül ledőltünk az ágyra, csókolgattam az egész testét, majd D. indítványozta, hogy szabaduljunk meg az alsóneműnktől is. Gyorsan el is kezdte lekapni a bugyit, végül azért én is közreműködtem a folyamatban :), így elém tárult egy újabb csoda: egy frissen szőrtelenített ennivaló és jó nedves kis tini puncika. :P Először csak simizgettem és dörzsölgettem a punciját, úgy hogy közben ölelkeztünk és smároltunk, végül bevallotta hogy szereti a nyalizást, és végül ki is mondta (ami nagyon izgi nekem), hogy nyaljam ki a punciját. Ilyen kérésnek sose tudok ellenállni :), úgyhogy megfelelő pozícióba helyezkedve elkezdtem nyalogatni, először lassan és óvatosan, aztán egyre gyorsabban, végül bevetetettem egy ujjamat is az izgatásba. Nem kellett sokáig várnom: először csak a lihegés és sóhajtozás lett egyre hangosabb, aztán viszont egyszer csak megfeszült D egész teste, és megérkezett az első orgazmus. :) Utána rövid szünetet kellett tartanunk, pihenni egy kicsit.
A kis pihenés végül nem nyúlt hosszúra, hamarosan folytattam az izgatást, és nyalogattam még egy kicsit a punciját, amikor egyszer csak mondta hogy most ő jön: felült, hátamra fektetett, és elkezdte verni a farkam és játszani vele. Sajnos csak kézzel csinálta, és nem vette a szájába. Mikor rákérdeztem, azt mondta, ő nem veszi szájba, de bővebb magyarázatot nem adott. Annyit mondott csak, hogy egyszer csinálta eddig és nem akarja többet, nyilván az első pasi valami rossz élményt okozott neki a dologgal (biztos durvult: ha elkapnám a f*szkalap pasit, aki egy fiatal tini lányt az első orális élményekor durván szájba basz, hogy elmenjen a kedve egy életre a dologtól, lecsavarnám a pöcsét). D-t csak arra sikerült rávennem, hogy a farkamat végigcsókolgassa, azért ez is izgi volt. Egy idő után kezdeményeztem, hogy rendeződjünk 69-be, utána úgy folytatta a farkam izgatását (főleg kézzel), hogy rajtam feküdt, és közben kényeztettem a puncikáját. Ekkorra már tényleg kedvem lett a farkammal is bekéredzkedni a puncijába, úgyhogy egy idő után lefejtettem magamról, végigfektettem az ágyon, és fölé helyezkedtem. Gondoltam először még nyalogatom egy kicsit mielőtt bemegyek, de ennek nem várt vége lett: rövid nyalogatás után D. újra elélvezett. Ezután újabb kis szünetet tartottunk, majd a tárgyra tértem: fölé feküdtem és szép lassan, óvatosan behatoltam a farkammal a nedves kis résbe.
Nagyon óvatosan kezdtem kefélni, mivel elég szűk volt, és nem is nagyon volt bejáratva a puncija. Miközben lassan, majd folyamatosan egyre gyorsabban keféltem a punciját, D. szorosan magához ölelt. Nagy sóhajtozás közepette beszélgettünk is közben (szeretem a csajszikat ilyenkor faggatni szexuális dolgokról, D. pedig nyitott volt a dologra), elmondta hogy eddig 4 pasi volt benne, egy barátja 15 évesen, akivel elvesztette, de 2 éve szakított vele, és a szakítás óta még 3 alkalmi, mindegyik egyszer, az utolsó egy hónapja. Úgyhogy a szexuális élete mostanság főleg masztizásból áll, pasival elmenni főleg nyalástól tud. Csodálkoztam viszont, hogy gumi nélkül magába engedett, de nagyon be volt indulva, és csak arra kért, vigyázzak, nehogy elmenjek benne.
Egy jó darabig keféltem, főleg misszionálrius pózban (egy kis lovaglással, ami viszont fájt neki, úgyhogy abbahagytuk), végül aztán kért egy kis szünetet, ekkor kimentünk a konyhába inni valamit. (Ami nem csoda, dög meleg volt, alaposan leizzadtunk.) Ekkorra már levetkőzte a szégyellősségét, gond nélkül flangált a lakásban meztelenül. A konyhában sem bírtam ki, hogy ne ölelgessem-fogdossam persze. Kérdeztem, milyen helyeken dugták meg eddig, mondta hogy csak ágyban. Na mondom, ezen változtatni kell: mögé álltam, a konyhapultnak támasztva bepucsíttattam, megfelelő szögbe rendeztem a farkam, és állva betettem neki. D. első ágyon kívüli dugása nem tartott viszont sokáig: mivel a szobában megszólalt a telefonja, néhány lökés után abbahagytuk a műveletet, D. pedig kiszaladt megnézni, ki hívja (végül nem volt annyira fontos, hogy fel is vegye). Utána viszont D. kérte, hogy hadd zuhanyozzon le, mert nagyon le volt izzadva. Mivel ez rám is állt, nem tiltakoztam, mondtam, hogy csináljuk, én is betársulok.
A zuhany alatt aztán persze hamarosan egymással kezdtünk foglalkozni: bekentük egymást tusfürdővel, ami részemről cicifogdosássá, részéről farokverésbe fordult, majd smárolni ölelkezni kezdtünk, fogdostuk egymás síkos testét mindenhol, őrjítő volt. Végül persze ebből is dugás lett: a kád szélére ültem meredező farokkal, D. pedig óvatosan fölém helyezkedett, majd ráereszkedett a farkamra. Ahhoz képest hogy a lovaglás előtte fájt neki, most vagy egy negyed óráig lovagolt rajtam a kádban, úgy hogy közben folyton folyt ránk a hűvös víz a zuhanyból. Hihetetlen volt. :) Közben szexi dolgokról beszélgettünk, kérdezte én eddig milyen helyeken csináltam, milyen csajokkal stb. - a válaszok pedig láthatóan izgatták. Végül aztán abbahagytuk, kiszálltunk, megszárítkoztunk, visszatértünk az ágyba, és ott folytattuk.
Az ágyban újra ráfeküdtem, és úgy keféltem tovább, néha kis mértékben változtatva a behatolási szögön. Ezzel sikerült is elérnem, hogy egy bizonyos pozícióban nagyon jó lett neki - miután ebben folytattuk pár percig, mindkettőnk meglepetésére D. egyszer csak elélvezett. (Eddig csak nyalástól sikerült neki - úgyhogy ez is rekord. :)) Az orgazmus után D. elhatározta, hogy most ő jön, és nekiállt ismét kézzel-szájjal, veréssel és puszilással kényeztetni a farkam. Egy darabig csinálta, de nekem ez nem volt annyira átütő, úgyhogy ismét lefektettem, és mondtam neki, hogy a "görcsölésnél" (nagyon ki akart elégíteni) sokkal izgatóbb nekem, ha ő élvezi a dolgokat, és ha meghallom a nyögdécselését, attól garantáltan betonkemény leszek. Közben pedig elkezdtem a punciját kényeztetni kézzel, amitől rögtön be is indultak azok a bizonyos finom kis sóhajok. Folytattam az izgatását, egy idő után átmenve nyalásba, majd bevetve megint az ujjaimat - meg is lett az eredmény, mert rövid idő után meg is jött a következő, negyedik orgazmusa. Én pedig betonkemény lettem. :)
Az újabb orgazmus után D. egy időre "kidőlt", csak feküdt, lihegett, és alig bírt mozdulni, ez annyira szexi volt, hogy elkezdtem húzogatni a farkam mellette. Ezen viszont D. izgult fel újra, elkapta a farkam, verni kezdte, közben olyanokat lihegve hogy milyen izgató hogy ilyen vastag és kemény... - kész voltam. Fölé hajoltam, és néhány rövid és gyors húzással lövésközelbe kerültem. Kérdeztem, hova élveztek eddig neki - azt mondta, puncijába gumiba, hasra és mellre eddig, arcra nem engedte. Megegyeztünk, hogy akkor tőlem most a cicijére kapja. Pár húzás után meg is kapta: alaposan összeélveztem a feszes kis tini melleit és a szép lapos hasát. Sajna a lepedőre is jutott belőle, mehetett a mosásba utána. :)
Miután elmentem, gyorsan lemosdottunk, D. újra lezuhanyozott, én pedig hoztam neki inni. Miközben ivott, megjegyezte, fura hogy remeg a keze, ilyen még nem volt vele soha, mitől lehet? Mondtam neki, hogy a négy orgazmustól :) (eddig 2 volt a rekordja egy szex során).
A mosdás után aztán összeszedtük a ruháink, felöltöztünk, még egyszer végigcsókoltam D. melleit, mielőtt elcsomagolta volna őket a melltartóba :), aztán sok kis csókkal elbúcsúztunk. Megállapítottuk hogy jó volt egymással, és D. máskor is szeretne találkozni velem, és részemről is nagyon bejött, úgyhogy tuti lesz folytatás még. Édes, aranyos és igen jó testű, lelkes kiscsaj, remélem egy kis további "tanítgatással" bevállalósabbá is tehető, akkor pedig kifejezetten fantasztikus szerető válhat belőle. Szóval folyt. köv.! :)

Szólj hozzá!

Címkék: szex tini tiniszex testreélvezés fürdőszobaszex

Hamarosan...

2014.07.28. 16:32 myteenz

Ismerősök révén kapcsolatban vagyok 2 17 éves tinicsajjal, akik hajlandóak erre-arra. Emellett pedig egy harmadikat (16) is próbálok utolérni, és egy negyedik (17 vagy 18) is elképzelhető, hogy előkerül. Pezsgés van.
Az egyikkel csütörtökön találkozom ha minden jól megy, stay tuned. :)

Szólj hozzá!

Címkék: vadászat

Sz. második ribanckodása

2014.07.15. 11:30 myteenz

Ez a cím talán kicsit félrevezető lehet, mert végül is ezúttal nem volt igazán ribanckodás, bár Sz-ben megvolt a szándék :D, csak nem igazán jött össze. De szex azért volt most is. :)
Lényeg, hogy Sz. ismét feljött hozzám hétvégére, ezúttal már péntek este lementem érte. A szándék az volt, hogy minimum egy hármast összehozzunk most is, de ezzel már probléma volt. A srác, aki a múltkor társult hozzánk, ezúttal nem ért rá (ami később derült ki, mert egyébként nem reagált egyáltalán a megkereséseinkre). Egy másik srácot szerveztem be hát helyette, és Sz is megbeszélt pár dolgot a hétvégére: egy talit egy másik sráccal, egy "hódítási megbízást" (egy cégnek, amelyhez féltékeny nők fordulnak, hogy egy alkalmazottjuk ellenőrzött körülmények közt próbálja meg elcsábítani férjüket/pasijukat, így téve őt próbára), és egy erotikus fotózást is. Szóval lett volna sok minden, talán több is, mint a múltkor.
Péntek este felszedtem Sz-t a szokásos helyünkön S-ben, és felhoztam Pestre. Bár a kocsiban most is ment az izgatás (most is lekerült a naci és a bugyi is), de megmaradtunk a simizésnél, nem élveztettem el, óvatosabbak voltunk. Persze, ahogy megérkeztünk és feljöttünk hozzám, már nem volt semmi korlátozó tényező: egyből az ágyban kötöttünk ki, levetkőztettük egymást, és egy fergeteges nagyot szexeltünk. Jó alaposan megdugtam mindenféle pózokban, volt szopás és 69 is, ki is nyaltam, 2x el is élvezett. A végén pedig beterítettem a hasát-melleit tejcsivel.
Másnap aztán még egyet keféltünk reggel (szintén orális előjátékokkal és testreélvezéssel), aztán kezdett lassan kiderülni, hogy Sz. minden ribanckodási terve összedőlt. Először a csábítócégtől jeleztek, hogy mégsem tartanak rá igényt, aztán a fotózásos emberkéről derült ki, hogy eltűnt (nem válaszolt). Kora délutánra beszéltük meg, hogy találkozunk a sráccal, aki beszállt volna a hármasba, mivel nekem volt egy kis dolgom, először Sz. talizott volna vele, ellettek volna egy ideig, amíg én is visszaérek és csapatjuk. A srác várta is Sz-t - de közben kiderült, hogy délután mégsem ér rá, ezért csak megkajáltak együtt, és a srác lelépett... :( Úgyhogy délután hármasozás helyett chaten próbáltunk keresgélni valakit, persze sikertelenül.
Estére az volt a terv, hogy elmegyünk egy fürdős buliba, ehhez még vettünk is délután Sz-nek egy új bikinit, úgyhogy este el is indultunk a helyszínre. Sajna ez sem jött össze, mert elővételben elment minden jegy, így nem jutottunk be. Végül helyette egy "sima" szórakozóhelyen kötöttünk ki, ahol hajnalig buliztunk - Sz. ezalatt jó pár pasival kavart, párral smárolt is, de ribanckodásban végül nem ment ennél tovább. A buli után aztán hazamentünk - és még egy nagyot szexeltünk alvás előtt.
Vasárnap aztán sor került volna Sz talijára a másik pasival, egy olyan időszakra időzítve, amikor nekem dolgom volt. Szegény Sz. ezt is bebukta: a srác nem jött el, ő pedig csak a városban sétálgatott, amíg nem végeztem és nem jöttem érte. Utána viszont már nem volt több semmi, mert indulnunk kellett vele haza. Levittem S-re és elbúcsúztunk.
Úgyhogy összességében a ribanckodás nem igazán jött össze ezúttal (ha a buliban smárolásokat nem számítjuk), de azért volt néhány alapos menet kettesben. Talán lesz folytatás is, akkor már tényleg összejön.

Szólj hozzá!

Címkék: szex tini tiniszex testreélvezés Sz.

Sz. nagy ribanckodása

2014.06.10. 14:21 myteenz

Újabb kemény sztori következik, szólok előre...
Szóval régi kis szeretőm, Sz. már jó ideje mondogatta nekem, hogy izgatná valami keményebb ribanckodás, 2 pasival csinálni, vagy leginkább többesben csinálni 2 pasival és még egy csajjal. Merthogy szeretné kipróbálni lánnyal is. Egy ideje keresgéltünk is bevállalós tini csajt, aki benne lenne ilyesmiben, de ez ugye nem könnyű. Végül aztán találtunk is egy 14 éves csajt, aki benne lett volna, de végül egyszer meghiúsult (Sz.-nek megjött), amikor meg a következőt szerveztük, a kiscsaj beszólt Sz-nek valamit, összevesztek, és megint csak kútba esett az egész. Grr...
Végül aztán Sz. fel tudott jönni Pestre, és bár csajt nem sikerült szerezni, az lett a program, hogy egy hasonló érdeklődésű srác (aki a másik csajjal is kavart, vele lett volna a négyes is) és én hármasban keféljük meg Sz.-t.
Sz.-ért én mentem le vasárnap kocsival S.-re, a megbeszélt időben találkoztunk is. Egy nagyon rövid kis forrónaciban és egy ujjatlan-vállatlan felsőben jött, sajnos harisnya is volt rajta, amit azzal indokolt, hogy nagyon fehér a lába. Én ugyan mondtam hogy ezt felejtse el, de nem akarta. :) Mindenesetre bíztam benne, hogy a nagy meleg miatt az a harisnya nem marad rajta sokáig. Igazam is lett: egy idő után nagyon melege lett, és elhatározta, hogy leveszi a harisnyát. Letolta a kis forrónacit és lehámozta magáról a harisnyát, alatta egy überszexi kis fekete bugyi volt rajta. Hát én innentől elég nehezen koncentráltam az útra :$, és mivel Sz. nem vette vissza a nacit, hanem végigterült a széken, a meztelen lábát felrakva, természetesen oda kellett nyúlnom a kis bugyiba csomagolt puncusához. Mindezt úgy hogy 130-cal mentünk a sztrádán... Simiztem-ujjaztam Sz. punciját (totál nedves volt), ő pedig még húzott is, mert a meztelen lábát az ölembe tette és bizgette a (kemény) farkam a lábujjaival. Aztán egyszercsak azt mondta, hogy ha nem zavar, ő leveszi a bugyit... És hirtelen azon kaptam magam, hogy egy derékktól lefelé meztelen tinicsaj ül mellettem, lábával az ölemben, én pedig egy csupaszra borotvált és csurom nedves kis tini puncit kényeztetek, miközben 130-cal száguldunk a sztrádán... Őrjítő volt. Sz. is igen felizgult a helyzettől, mert viszonylag hamar élvezett is egy nagyot, amin kicsit aggódtam, mert élvezés közben rámarkolt az őt ujjazó kezemre (össze is karmolászta), és rángatódzott kicsit, közben iszonyat szexin nyögdécselve. Utána még markolászta kicsit a farkam, de aztán úgy ítélte, hogy ez a helyzet nem túl biztonságos, ezért visszavette a bugyit és a nacit. A meztelen lábát viszont továbbra is a kesztyűtartón vagy épp a szélvédőnek támasztva tartotta, ami ugyanúgy lekötötte a figyelmemet azért. Hihetetlen szexi ez a csaj. :)
Természetesen ahogy beértünk Pestre és feljöttünk hozzám, azonnal nem bírtam magammal. Miközben körbevittem a lakásban, folyamatosan fogdostam, smároltunk, ölelkeztünk. Végül kilyukadtunk a hálószobában, ahol azonnal az ágyban kötöttünk ki, és egy fergeteges nagyot szexeltünk. Volt ott minden: nyalás, szopás, dugás mindenféle pózokban (ráfekvős, lovaglás, hátulról, oldalról), 69 (amit már rég akartam vele, de eddig sose tudtunk, mert azt kocsiban nem lehet) stb. A végén egy nagy adag spermát kapott a melleire.
Az akció után megebédeltünk egy gyrososnál, majd vártuk a találkát a sráccal. A lakás közelében találkoztunk vele, feljöttünk, és először leültünk dumálni. Kicsit tartottam tőle, hogy nem lesz-e olyan mindenkit zavarba hozós helyzet a dologból, de végül nem lett. Miután ittunk egy-egy felest és kicsit dumáltunk, elég volt Sz. mellé ülnöm, lesmárolnom és elkezdenem fogdosni, a srác a másik oldalán szintén odanyúlt, Sz. pedig felváltva smárolni kezdett velünk, majd levette a felsőjét. A melltartóját már én kapcsoltam ki, eddigre már ketten kétfelől fogdostuk mindenhol és felváltva smároltunk vele. Ezután Sz. felkelt és kibújt a nacijából, én pedig indítványoztam, hogy menjünk át a hálóba. Végigdöntöttük Sz-t az ágyon, lehúztam a bugyiját, és indult a móka.
Sz. minden zavar nélkül és totál bevállalósan vetette bele magát a helyzetbe, hogy most egyszerre 2 pasi fogja kényeztetni. A sráccal folyamatosan fogdostuk és kényeztettük, majd rólunk is lekerült a ruha. Sz. először az én eddigre már álló farkamat vette a szájába, a srác közben a punciját kezdte el nyalni. Utána cseréltünk: Sz. bekapta a srác farkát, én pedig betettem neki a farkam a puncijába, és elkezdtem kefélni.
Fergeteges orgia következett. Felváltva kényeztettük Sz. punciját, hol farokkal, hol szájjal, miközben a másikunk smárolt vele vagy szopatta, közben mindketten fogdostuk és izgattuk kézzel, ahol értük. Volt hogy Sz köztünk feküdt, és két kézzel izgatta, verte a két faszt, közben felváltva smárolt velünk, volt, hogy én dugtam, miközben a srác farka volt a szájában. Sajna a srác azért zavarban volt annyira, hogy nehezen érte el a teljes keménységet :), de én azért megfarkaltam Sz-t rendesen. Egyszer minimum el is élvezett ekkor. Mire én is spriccelésközelbe értem, megkérdeztem tőle, hova mehet a cucc, azt mondta bárhova, ahova akarom. Én ki is használtam az alkalmat, mondtam, hogy az arcára. Azt mondta OK, úgyhogy amikor eljött a pillanat, kiszálltam belőle, fölé helyezkedtem, és - miközben a srác a punciját nyalta és közben a melleit fogdosta - jó alaposan beterítettem az arcát spermával.
Az élvezés után én kimentem kendőért letörölni Sz. arcát, és megmosdani, közben egy időre magukra hagytam őket, hogy hátha így könnyebb lesz a srácnak keménykedni. Igazam is lett, mert mire visszamentem kb. 10 perc múlva, a srác már keményen kefélte Sz-t. Sz. persze ahogy észrevett, egyből a farkam után nyúlt, hiába dugták épp. :) Úgyhogy odatérdeltem és a szájába adtam a látványtól újra keményen álló farkamat. Sz. szopni kezdett, folytattuk az orgiát. Újra különféle pózokban kényeztettük, nyaltuk-dugtuk -fogdostuk Sz-t. Mikor újra megdugtam, olyan szinten ki volt tágulva már a puncusa a keféléstől, hogy alig ismertem rá. :) Mindenesetre meghajtottam rendesen, nemsokára el is élvezett. Egy újabb 20 perc után újra élvezésközelbe kerültem, ekkor a hasára durrantottam egy kisebb adagot. Újra kimentem megmosdani, ekkor már pár perc múlva befejezték ők is, és kijöttek. A srác végül nem élvezett el (amikor tudott volna akkor visszatartotta, utána meg nem ment), de azért neki is kedvére való volt - Sz. viszont többször is elröppent. Megmosakodtunk, felöltöztünk, majd a srác elbúcsúzott és hazament.
Sz. szexmaratonjának viszont még nem volt vége, megbeszélt ugyanis egy talit egy másik sráccal is, akivel már régóta beszélgetett online, viszont a távolság miatt nem találkoztak. Bár eddigre már szét volt kefélve, és nem volt túl nagy kedve rá, de végül elment talizni a sráccal, ami nekem kapóra jött, mert nekem is volt egy kis dolgom még este. Pár óra múlva találkoztunk újra, amikor Sz. visszajött - természetesen úgy, hogy az a srác is megdugta... (Ezzel Sz. valószínű rekordot állított fel: 24 óra alatt 4 pasi dugta meg, mivel előző este még megrakta a pasija is, még otthon. Nekem csak 3 csaj a rekordom egy nap alatt...)
Este még elmentünk Sz-szel kicsit sétálni a városban, megittunk egy pár italt, aztán hazamentünk lefeküdni. Bár lett volna kedvem még szexelni vele, kérte hogy most már hagyjuk, mert fáj a puncija a sok dugástól. Ezen nem csodálkoztam.
Reggel viszonylag hamar fel kellett kelni, mert indulni kellett Sz-szel vissza S-re. Sz. persze jóval hamarabb felkelt, merthogy neki készülni kell, aminek az lett az eredménye, hogy fél órával az indulás előtt már útra kész volt, én viszont még az ágyban feküdtem. :) Odafeküdt mellém az ágyra, már ruhában - persze erre beindultak a hormonjaim, magamra húztam, és fogdosni, izgatni kezdtem. Meg is lett az eredménye: nem sokkal később már verte, majd szopta a farkam, újabb pár perc múlva már meztelenül ült fölöttem, és igazította be keményen meredező farkamat a nedves kis csupasz puncijába... Jó alaposan meglovagolt, ezután még megfordítottam, hanyatt fektettem, és úgy dugtam tovább ráfekve. Egy idő után a hasára élveztem. Ekkor ő nem élvezett el, de azt mondta jól esett neki. Folytatásra sajna nem volt idő, indulni kellett.
Innentől már nem volt nagyon esemény, felpakoltunk, és hazavittem Sz-t kocsival S-re. Elbúcsúztunk, és mentünk mindketten haza.
Sz.-re a dolog nagy hatással volt: azóta folyamatosan azt írogatja, hogy ez volt a legjobb szex életében, újra fel akar jönni hozzánk kettőnkkel dugni, és hogy szegény kis pasija már nem tudja kielégíteni... Úgyhogy reméljük nemsoká jön a folytatás - az lenne ideális, ha sikerülni találni egy bevállalós tinicsajszit, aki becsatlakozna negyediknek...

1 komment

Címkék: szex tini arcraélvezés tiniszex testreélvezés többes Sz.

egyszer...

2014.04.08. 20:27 myteenz

A chaten egy ideje dumálgattam egy 17 éves csajjal (Z), aki viszonylag hamar adott telefonszámot is, úgyhogy hamarosan már dumálgattunk is. A csajnak elvileg volt egy - harmincas - pasija, akire némiképp ki volt akadva, mert a pasi elmondása szerint csak a szex miatt tartotta. Viszont a csaj azért persze igényelte a dolgokat, méghozzá talán még az átlagnál is jobban, így aztán a beszélgetéseink rövid idő alatt telefonszex formáját öltötték. :)
Szó szót követett, végül megbeszéltük, hogy találkozunk, elmegyek hozzá Gy-be ahol lakik. Kicsit szkeptikus voltam, mert a pár kép alapján, amit láttam róla, nem tűnt túl jó csajnak, inkább ducinak. De azért egy próbát megér, gondoltam.
Így aztán tegnap legurultam Gy-be, leparkoltam, és elindultam a találkozóhely felé. Z. már várt, nekem háttal ült egy padon. Már akkor láttam hogy elég dagi szegény, de gondoltam bunkóság lenne visszafordulni, hát odamentem. A csajszi kifejezetten dagi volt, és arcra sem túl szép, de telefonban meg általában aranyosnak tűnt, és élőben is az volt. Nem gondoltam volna hogy lesz valami, azt hittem csak dumcsizunk egyet aztán majd hazamegyek.
Elindultunk vaktában magunk elé sétálni, közben mindenféléről dumáltunk. Egy idő után valahogy a vasútállomás mellé keveredtünk, ahol nem nagyon járt senki, a csaj meg közben belém karolt, és ahogy rá néztem, láttam, hogy szinte remeg az izgalomtól. Gondoltam egye fene, és lesmároltam. Z. erre olyan szinten beindult, hogy az valami nagyon izgi volt. Bementünk egy betonkerítés mögé, az állomás oldalán, itt bokrok voltak meg egy sor farönk-rakás, sehol senki. Smároltunk, elővettem Z. mellét, fogdostam, gyúrogattam, aztán odahajoltam és nyalogattam. Z. totál kész volt. Nyögdécselt és markolászta a farkam, ami kezdett felállni. Ezt pedig észrevette Z. is - leguggolt, bekapta a farkam, és elkezdett szopni...
Röviden cumizott csak, mert egyszer csak bejött valaki mellettünk az állomás területére, úgyhogy gyors felugrás és ruharendbetétel következett :), utána továbbsétáltunk - be a farakások közé. Miután erre a részre nem lehetett belátni, csak ha valaki direkt bejön a két rakás közé, ez megfelelőbb helynek tűnt.. Volt egy viszonylag vastag farönk, amin nem volt másik - Z. erre ült le, és elővette megint a farkam. Szopott kicsit, közben letolva a gatyáját. Ezután felállt, letolta a bugyiját és előre hajolt. Nem tehettem mást, hátulról betettem neki a farkam, és elkezdtem dugni. Balszerencsénkre ez sem tartott sokáig, mert megint megláttunk valakit, aki felénk tartott, úgyhogy abba kellett hagyjuk, ezúttal már ott hagytuk az állomást, és elsétáltunk a központ felé.
Mivel ebédidő volt és megéheztünk, a központban megkajáltunk, majd felajánlottam, hogy hazaviszem Z.-t, mert már lassan mennünk kellett, ő pedig nem magában Gy-ben, hanem egy közeli faluban lakik. Elindultunk a kocsival, Z. pedig folyamatosan pörgött. Fogdosta a farkam a gatyámon át, és végig azt mondogatta, hogy dugni akar velem. Úgyhogy végül a falujuk mellett félrekanyarodtam egy mellékútra, arról egy földútra, aztán az út szélén megálltam, hátraültünk, és elkezdtük az akciót.
Z. villámgyorsan levetkőzött, bekapta és szopta a farkam egy darabig, aztán végigfeküdt az ülésen a lábát a vállamra tette, és úgy fogadott magába. Bár nem volt jó csaj, izgató volt a szexéhsége, szinte húzott magába, és hangosan nyögött, sóhajtozott. Keféltem rendesen, közben a fejét hátradöntötte, hogy a nyitott kocsiajtón át kilógott a szabadba, úgy nyögdécselt. A puncija nagyon szűk volt - a végén még kicsit véres is lettem, úgyhogy felmerült bennem a gyanú, hogy az a 30-as pasi nem a fantázia szüleménye volt-e (Z. ezt tagadta). Végül amikor lövésközelbe kerültem, mondta, hogy élvezzek az arcára. Kiszállt a kocsiból meztelenül, leguggolt, és tartotta az arcát. Én is kiszálltam, felálltam a kocsi mellett, és az arcára vertem, jó alaposan beterítve spermával. Szerencsére volt zsepi, amivel letörölhettük. :)
A szex után gyorsan felöltöztünk, levittem Z-t a faluba, elbúcsúztunk, kiszállt, és mentünk mindketten haza. Valószínű mindketten tudtuk, hogy folytatás nem lesz, ezt ugyan nem mondtuk ki, de benne volt a levegőben. Nem volt nagy szám, máskor nem mennék bele ilyenbe, de végül is nem bántam meg, érdekes volt.

2 komment

Címkék: szex tini orál arcraélvezés tiniszex telószex

Sz

2014.02.18. 10:53 myteenz

Jó rég nem írtam ide semmit...
Mindenesetre van pár újdonság. Egyrészt hogy kis szeretőm, aki 3 éve lefoglalt szexuálisan, és közben azért egyre jobban érzelmileg is, már a múlté. :( Lehet engem sajnálni kicsit. :(
Másrészt viszont emiatt lehet hogy gyakrabban fogok ide írogatni. Merthogy pl. tegnap is voltam annyira kanos, hogy elutaztam Sz-hez R-ra dugni egyet.
Maga a tali elég szokásos volt: beszállt a kocsiba, elgurultunk lakott területen kívülre, félreálltunk, hátraültünk és dugtunk. Sz. mostanság elég kívánós. A pasijával ugyan együtt van még, de leginkább megszokásból, a kapcsolat az utolsókat rúgja. Tavaly óta egyszer szexelt vele, és kétszer megcsalta egy másik pasival, akire lehet, hogy le is fogja cserélni. Időnként pedig, ha be van indulva, nekem írogat, hogy menjek megdugni. Időnként pedig azzal pörget, hogy szexi képeket küldözget magáról, van hogy olyankor amikor dolgozom, és élvezi, ha írom hogy ne most, mert mégsem kellemes, ha a melóban feláll a farkam. :P
Visszatérve a talira: miután hátraültünk és levetkőztettük egymást (ezúttal piros bugyiban volt :P), először a meleit kezdtem el nyalogatni és fogdosni, amint napvilágra kerültek. Imádom a feszes kis tini cickóit, ilyenkor szex előtt ha felizgul, szépen hegyesednek is a kis bimbói. :P A kis piros tangáján előle egy lakat volt benne egy kulccsal és körülötte egy "a kulcs a helyén" felirat. Nyami. :P Amikor lekerült róla a bugyika, egy picit nyalintottam csak bele a pinusába, mert ő máris a lényegre tért volna. Így aztán nem is vacakoltam sokat, kicsit a farkammal megizgattam a csiklóját, de aztán beküldtem a lompost a forró szűk és nedves kis pinába, és elkezdtem alaposan döngetni.
Miközben dugtam, egy darabig fogdostam a hátán fekvő Sz. melleit, amikor viszont a kezemet levittem, hogy izgassam a kis csiklóját, Sz. elkezdte a saját melleit markolászni, ami nagyon szexi volt, mert eddig még nem csinálta soha. Ez valami eszméletlen izgató volt, úgyhogy éreztem, ha ezt folytatom, közel a vég. És majdnem baj is lett, mert kivettem ugyan a farkam időben a puncijából (gumi nélkül toltam), de egy pár csepp elszabadult, hiába tartottam vissza. Így pedig Sz. nem akart visszaengedni a puncijába, teljes joggal. Így aztán inkább leültetett, fölém hajolt, és szopni kezdett.
Szeretem amikor szopik, mert jól és átéléssel csinálja, hol lassan, hol gyorsan, hol nyalogat, hol tövig bekap... szóval jól szopik. Most azt is bevetette, hogy fölém állt négykézláb, és a lelógó kis mellbimbóját masszírozgatta az álló síkos farkammal. Ettől kész lettem... Utána már csak rövid ideig kellett szopjon, hogy újra lövés közelben legyek. Ekkor megkérdeztem hova mehet, azt mondta, ma a melle közé kéri. Kicsit felült, és a kezeivel összetartotta a kis melleit, hogy ne folyjon le a cucc. Kész voltam. Három rántás után egy jó nagy adagot spricceltem a kis tini csöcseire, persze nem maradt meg köztük, mindenfelé cuccos lett az egész felsőteste.
A végén szokás szerint zsepivel letakarítottuk Sz-ről a gecit, felöltöztünk, és visszavittem őt a találkahelyre. Kiszállás előtt vad nyelves smárral búcsúztunk el. Folyt. köv. :)

Szólj hozzá!

Címkék: szex tini orál tiniszex testreélvezés Sz.

Régi ismerősnél

2013.12.21. 11:19 myteenz

Szerdán elmentem megdugni Sz.-t.
Kicsit nehezen szántam rá magam, mert ugye messze van, meg Sz. már elmúlt 18 éves is, de folyamatosan kapcsolatban vagyunk, és nagyon hívott már. Közben egyszer azt is írta, hogy szingli lett, de aztán mégis a pasijával közös képeket láttam nála, szóval nem annyira tudtam mi van vele - és közben azzal is hívott, hogy nagyon vágyik egy alapos dugásra tőlem, amikor meg kérdeztem hogy mi is van akkor nála, azt mondta, majd élőben elmondja. Úgyhogy az is közrejátszott a dologban, hogy tényleg kíváncsi voltam, mi is van vele. Úgyhogy elmentem hozzá.
Most is S-en találkoztunk, ahol tanul (sulija után), ezúttal szerencsére nem kellett egészen a falujáig elmennem. A város szélén beült mellém, és elindultunk kefélőhelyet keresni, nagyjából arrafelé mint régen. Kifaggattam közben hogy mi van vele, kiderült, hogy végül együtt maradt a pasijával, bár majdnem dobta, mert a srác megcsalta egyszer, majd miután megbocsátott neki, folytatta a féltékenykedést. Emellett viszont unja már a srácot, az ágyban sem jó vele (önző a gyerek - mondtam is neki, mi mást várhat egy 18 éves kis pöcstől?), úgyhogy már csak nagyon ritkán szexelnek, ha a srác nagyon nyomul már és rábeszéli. Úgyhogy Sz. gyakorlatilag már csak arra vár, hogy a srác kidobja - ha ő dobná ki, még sokáig járna utána és szekálná, ezt meg nem akarja. Viszont aminek örültem, Sz. közben leszokott a cigiről. Ami határozottan jó pont.
Amikor végül megtaláltuk a kefélőhelyet, átültünk hátra, és egyből nekiestem: lesmároltam és fogdostam ahol értem. Levetkőztettem szép lassan, először a póló és a melltartó ugrott le, majd egy kis cicikényeztetés (gyúrás és nyalogatás) után levette a nadrágot is. Elém tárult egy szexi kis kék bugyi, rajta egy nagy, piros körbe írt 18-as számmal, és a következő felirattal: "belépés csak 18 cm felett". :D Sz. pedig mondta, hogy ezt a bugyit az anyukájától kapta. Kész... :D Amúgy aznap volt rajta először. Persze nem sokáig: lehúztam, és elém tárult a frissen szőrtelenített, nyalni valóan selymes csupasz kis puncija. Természetesen nyalással indítottam, végigfektetve Sz-t a hátsó ülésen. A nyalástól nagyon beindult, szinte tekergett, nyögdécselt, és olyan nedves lett, hogy szinte folyt belőle a nedv. Tényleg ki lehetett éhezve egy jó kis kényeztetésre - mondta is, hogy a pasija sose nyalja ki (de szopást elvárja...). Egy idő után szűk lett a gatya és elővettem a farkam, Sz. pedig kezelésbe vette, kézzel és szájjal is. Nagyon szexin csinálta, alaposan szétkenve a szerszámon a saját nedvemet és a nyálát is, hihetetlen izgató volt.
Természetesen nem kellett sokáig várnia, betettem neki a farkam (gumi nélkül, becsusszant egy pillanat alatt), és elkezdtem kefélni. Fergeteges dugás következett, viszonylag hosszan, amit csak néha szakítottam meg egy kis nyalással/szopatással. Vagy 20 percig dugtam, ez alatt sikerült 2-szer elélveznie. (Mondta is, hogy ilyen hamar egymás után még sose ment el kétszer. Egyáltalán, nagyon izgatóakat mondott, hogy engem nem lehet megunni, imádja a farkamat, sokkal jobb vagyok mint a pasija, ha Pesten lakna, minden nap megdugatná magát velem stb. - eléggé pörgetett ezzel.) Közben szokása szerint végig húzott magához, az elején a nyakkendőmnél fogva (amíg rajtam volt), később amikor már megszabadultam menet közben a ruháimtól, a nyakamnál fogva, és próbált smárolni.
Mondtam neki menet közben, hogy szeretnék megint az arcára élvezni, mire ő meglepő módon azzal reagált, hogy igen, élvezzek az arcára, alig várja. Mondom mi történt, régebben nem szerette annyira, de most mondta, hogy nagyon izgatja, hogy az arcára fogok élvezni. Hát nem mondom, engem is izgatott. Úgyhogy a végén, amikor már éreztem hogy jön, kiszálltam a puncijából, fölé térdeltem, és két adagban jó alaposan összespermáztam az arcát. Hihetetlen egy menet volt. :)
Utána letöröltük az arcát (most már készült, hozott zsepit, de csak 3-at ami elég szűkösen volt elég, de azért sikerült letörölni, szerencsére a hajába csak pár csepp ment, amit le tudtunk szedni). Utána viszont már nem volt idő folytatásra, felöltöztünk, visszavittem a város szélére, boldog karácsonyt és új évet kívántunk egymásnak, majd elváltak útjaink.
Azt hiszem ezt a csajt továbbra is rajta hagyom a dugópartner listámon így 18 évesen is, bármilyen messze lakik is - igen jó csaj, bevállalós, most már nem is cigizik, és tényleg jókat lehet vele mostanában kúrni. Időnként tuti meg fogom még látogatni.

Szólj hozzá!

Címkék: szex tini orál arcraélvezés tiniszex Sz.

hirtelen felindulásból elkövetett kúrás :)

2013.08.16. 18:09 myteenz

Nyaralni voltam az elmúlt 2 hétben, de azért volt egy kis kaland. :)
Mégpedig úgy kezdődött, hogy Sz. rám írt face-en, hogy nem lenne-e kedvem találkozni, ma. Általában ilyesmi csak akkor lehetséges nekem, ha előre megszervezzük, mert Sz. ugye tényleg a h***l f***án, az ország másik végében lakik, főleg ilyenkor amikor nincs suli és nem a városban, a koliban van. De most nyáron viszonylag könnyen el tudtam intézni egy "leugrást" hozzá, gyakorlatilag azonnal indultam is.
A szokásos helyen találkoztunk, a falu szélén. Sz. egy szexi fekete forrónaciban és egy szellős felsőben érkezett, ami alól kikandikált egy bikinifelső zsinórja. A lábán kis piros cipőcske volt.

Szokás szerint beszállt a kocsiba, és kicsit arrébb kerestünk egy helyet egy erdőbe vezető földúton, ahol megálltunk. Először kiszálltunk kicsit sétálni, kattintottam róla pár képet. Igazából eredetileg egy szabadtéri rosszalkodásra akartam rávenni, de nem nagyon volt rá nyitott, csak a bikinifelsőt sikerült róla lehámoznom a felső alól. Úgyhogy végül beültünk a hátsó ülésre mókázni, ott már hagyta szó nélkül levetkőztetni magát teljesen meztelenre. Ma semmi cigiszaga nem volt a szájának, úgyhogy nem volt akadálya a smárolásnak sem, miközben vetkőztettem. Először csak megujjaztam kicsit, aztán a kezét a gatyámra tettem (rajtam még rajtam volt), azonnal tudta mi a dolga. Lehámozta rólam, és először verni kezdte az eddigre már álló farkam, aztán odahajolt, bekapta és szopni kezdett. Szeretem amikor szopik... :)
Mindenesetre egy idő után inkább áttértem a dugásra: hanyatt fektettem a hátsó ülésen és betettem neki. Jó alaposan, emberesen megkeféltem, egy idő után el is élvezett. Már egy ideje fűzögettem Sz.-t hogy hadd élvezzek egyszer az arcára, de eddig erre nem mutatkozott nyitottnak, pedig a pasijának párszor engedte már. Természetesen most is fűztem, már előzetesen is, amikor megbeszéltük fb-n hogy elmegyek hozzá, és akkor nyitottnak tűnt. Most is mondtam neki a dugás egy szünetében, az orgazmusa után, hogy szívesen az arcára élveznék. Megpróbált kihátrálni a dologból, de végül belement. A perspektívától nekem persze azonnal betonkemény lett a farkam, gyorsan be is tettem neki, és még egy darabig keféltem a kis pináját. Végül aztán végigfeküdt a hátsó ülésen, én pedig egy nagy adag tejcsit spricceltem és csorgattam az édes kis ártatlan tini pofijára. :) Imádom ezt. :)
Sz. szerencsére felkészülten érkezett, volt nála zsepi, így le tudta törölni magát - a haja szerencsére nem (ill. alig) lett gecis, pedig ettől eléggé tartott. Rendbe hozta magát, felöltöztünk, hazavittem és jöttem haza. Kicsit sablonos volt (az arcra élvezéstől eltekintve), de szeretem az ilyen spontán sablonos kúrásokat ezzel a kiscsajjal... :) Kár hogy nemsoká betölti a 18-at, akkor már kevésbé lesz izgalmas, de lehet hogy vele utána is fogok talizni időnként.

6 komment

Címkék: szex tini orál arcraélvezés tiniszex Sz.

Orgy tour

2013.07.24. 14:18 myteenz

Valószínűleg az eddigi egyik legkeményebb sztori következik...
Hogy az elején kezdjem, akik követik a blogot az elejétől fogva, emlékezhetnek rá, hogy az utóbbi néhány évben párszor költözködtem ide-oda. A kapcsolatok persze megmaradtak, méghozzá a hasonló érdeklődésű emberkékkel is, akikkel annak idején sokszor megosztottuk egymással az infókat bevállalós tinicsajokról. Most pedig épp egy ilyen régi ismerős bukkant fel ismét, sok év után. Mesélt az arrafelé most aktív tinicsajszikról, és hogy vannak köztük, akik vállalnak szexbuli jellegű többes dolgokat is. Szó szót követett, elhatároztam hogy elutazom, és kipróbálok közülük néhányat, és esetleg szervezünk egy ilyen bulit.
Az ismerős múlt péntekre szervezte meg a dolgokat: kivett egy lakást, és beszervezett nekem egy 15 éves kiscsajt (aki csak egy az egybe találkozik), utána estére pedig a partit, ahova két 17 éves csajszi (egyikük bi) mellett mi ketten és még egy haverja volt hivatalos.
Először a sráccal találkoztunk, átvettük az apartmant, aztán ő lelépett, én meg találkoztam az első kiscsajjal. A neve V., és vékony, kis mellű csajszinak bizonyult. (A bőrszíne alapján lehetett benne némi roma vér is, de nem átütő módon.) Külsőre nem volt egy bombázó, inkább az volt benne izgi, hogy fiatal, és mindössze kétszer szexelt életében előtte (korábban csak cumizgatott pasikat). A csajszival rögtön a tárgyra tértünk: bevittem a hálóba, levetkőztettük egymást (édes pici cicije van, sokáig "kezeltem"), aztán orállal indítottunk. Kezdetnek nyalogattam a csupasz, nagy ajkú kis punciját, utána ő szopogatott meg (ebben látszott hogy már van tapasztalata). Sajnos nagyon látszott még hogy tapasztalatlan és nincs "bejáratva" - az ujjazástól is aggódott hogy fájni fog neki, nemhogy a dugástól. (Általánosságban is elmondhatom, hogy sokat aggodalmaskodott és még többet dumált folyamatosan minderről, ami egy idő után kicsit idegesítő volt már.) Én viszont jobb szeretem (sőt igénylem) hogy egy lány élvezze ahogy foglalkozom vele, úgyhogy nem erőltettem a dugást, inkább igyekeztem finoman kényeztetni. Egy idő után 69-ben folytattuk, de amint felmerült volna valami más póz vagy dugás, egyből aggodalmaskodni kezdett, ami elég hervasztó volt nekem. Úgyhogy végül első körben leszopott csak, le is nyelte. Utána viszont elhatároztam hogy viszonzom, ezért lefektettem, igyekeztem ellazítani, és jó alaposan kinyaltam a punciját. Egy idő után nagyon finoman, fokozatosan és óvatosan bevetettem az ujjamat is, szerencsére nem okozott fájdalmat, sőt. Sóhajtozni kezdett és kicsit vonaglani, amiből arra következtettem, hogy jó úton járok, és folytattam. Egy idő után kicsit sóhajtozni kezdett, majd - számomra teljesen váratlanul - azt kérte hogy hagyjuk kicsit abba, mert pisilnie kell. Utána meg azt monda, hogy tulajdonképp elélvezett, illetve "majdnem-elélvezett", de nem tudta volna folytatni, mert az inger zavarta. Mindehhez hozzá kell tenni, hogy elmondása szerint sose volt még orgazmusa. Szóval ki tudja mi is volt valójában, de mindenesetre az tuti hogy jól esett neki - és valószínűleg én voltam az első pasi, akinek ez egyáltalán fontos volt vele kapcsolatban.
Ezután még egy kicsit próbáltam folytatni, de nem volt rá túl nyitott, viszont a végére még egyszer leszopott, ezúttal a hasára-mellére élveztem.
Összegezve aranyos csajszi meg minden, de se nem annyira jó csaj, se nem akkora spíler az ágyban, hogy a jövőben is különösebben akarjak majd vele találkozni, de így egy alkalomra jó volt. :)

Nem sokat pihenhettem viszont, mert pár órára rá már be is futott a haver. Sajnos rossz hírrel érkezett: a délutáni 2 kiscsaj közül az egyik (épp a bevállalósabbnak mondott biszex K.) lemondta a bulit. A srác nagyon kiakadt rá (elég átlátszó indokot hozott fel a csaj), jól össze is veszett vele telefonon. Úgyhogy a többes orgia helyett végül is arra módosult a dolog, hogy a másik haverral együtt hárman dugjuk meg a másik csajt (szintén 17 és szintén K.). K. nemsoká meg is érkezett: szemrevaló, nagy barna szemű, mosolygós, nagy mellű kiscsajnak bizonyult. Egy darabig csak dumáltunk, hülyéskedtünk és söröztünk hármasban, amíg a másik haver némileg késve be nem futott. Addigra K. kellemesen beállt 2 sörtől, úgyhogy az alaphang megvolt. (Mondta hogy 2 pasival volt már korábban, de 3-mal még sose). Én a magam számára is érdekes módon nem voltam egy cseppet sem zavarban attól, hogy most hamarosan 2 másik pasival fogjuk ezt a csajt megdugni, pedig kicsit tartottam ettől. pedig én nem is ittam sört. :)
Amikor megjött a másik haver is, hamarosan körülültük K.-t, fogdostuk, simogattuk mindenfelé, végül aztán lekerült róla a melltartó is - fantasztikus középnagy, feszes, rózsaszín bimbójú mellek tárultak elénk, hamarosan már mindkettőt egy-egy pasi kényeztette a nyelvével. :) Aztán végül felkaptuk a csajt és bevittük a hálóba, ahol klasszikus pornófilmes megoldás kezdődött: ketten két felől térdeltünk az arcához. Először csak a gatyán keresztül masszírozott minket, aztán elővette a két faszt és verte őket, végül szopni kezdett - kezdetnek az enyémet, aztán felváltva a kettőt. Egy idő után csere jött, a másik két srác cserélt, aki pedig "szabadul" az K. punciját kezdte el nyalni. Különféle konfigurációkban folytattuk ezt, míg végül az egyik srác felhúzott egy gumit és dugni kezdte K.-t aki közben tovább szopta felváltva az arca előtt meredező két faszt. Közben persze nyögdécselt is - komolyan, mintha pornófilmet néztem volna, csak épp a saját főszereplésemmel...
Egy idő után aztán én kerültem punciközelbe, felvettem egy gumit és megdugtam, én is, miközben a két másik srácot szopta. A probléma az egészben leginkább a gumik miatt volt, mert ugye elég sűrűn váltogattuk egymást, és a szopás az ugye gumi nélkül ment.Ezért ha vissza akartam térni a puncijába, új gumi kellett. Végül aztán talán 3 gumim ment rá. :) Viszonylag sokáig nyomattuk így, míg aztán végül mind a hárman kb. egymás után élveztünk el - mindannyian a szájába/arcára. Jó alaposan beterítettük, képzelhetitek...
Miután lemosakodtunk, leültünk a nappaliban, dumáltunk, hülyéskedtünk, ment a tv-ben a zene. Miután a másik 2 pasi idősebb nálam valamennyivel (40-esek), kicsit kételkedtem benne, hogy lesz-e még ilyen szinten folytatás, újra felállnak-e. Én egy idő után mindenesetre felálltam, mindkét értelemben :). K. észrevette rögtön amikor felálltam, hogy felálltam :D, és tudta is mi a dolga: bekapta a farkam, és elkezdett szopni. A két haver erre rögtön a farkával kezdett játszani. :) Ekkor felkaptam K.-t, és bevittem a hálóba, egyedül maradtunk, nem jöttek utánunk. Először csak smároltunk és fogdostuk egymást. Kérdeztem K.-t hogy mit szeret, mit csináljunk, de nem nagyon volt kialakult véleménye - azt mondta a nyalás annyira nem pörgeti, dugni szeret meg smárolni, de leginkább csak hagyja hogy a férfiak irányítsanak. Nem nagyon tudtam kihúzni belőle, hogy mi okoz neki nagyobbfajta élvezetet. Ezért aztán végül csak szopattam egy kicsit, röviden megdugtam, és a végén ráélveztem egy kisebbe adagot a mellére.
Amikor kimentünk és lemosakodott, az egyik pasi is bevitte a hálóba, elég hamar kijöttek (K. megint spermásan). A végén a harmadik (legidősebb) pasi is bement vele, elég sokáig benn voltak, végül már a másik srácnak mennie kellett volna, ezért rájuk néztünk, de kiderült hogy csak dumáltak, nem szexeltek. Mivel ez a pasi volt kocsival, és fuvarozta őket is haza, végül jelezte nekik hogy mennie kell, ezért aztán már csak felöltöztünk, elbúcsúztunk és elmentek.
Én meg kb. azóta is úgy kell bizonygassam magamnak, hogy ez tényleg megtörtént: 2 másik pasival hárman basztunk meg egy 17 éves csajt....

Szólj hozzá!

Címkék: szex tini orál arcraélvezés szájbaélvezés tiniszex testreélvezés többes

Egy gyors menet Sz-szel

2013.07.15. 11:56 myteenz

Csütörtökön volt egy köröm Sz-szel, akivel korábban már párszor találkoztam.
Sz. egy nagyon bevállalós kis ribi, aki - bár lassan fél éve van egy pasija aki kefélgeti - folyamatosan nyüstölt már egy ideje, hogy menjek és dugjam meg. Előtte való nap is fűzött, hogy menjek már hozzá, mert dugni akar, és nem a pasijával, hanem velem, mert hiányzik neki a rosszalkodás. :)
Sz.-szel a fő probléma mindig a távolság volt, elég messze lakik (a határ mellett). Eddig mindig S.-ben találkoztunk, ahova suliba jár, most viszont el kellett mennem a falujába (R.), ami egyrészt még messzebb van, másrészt viszont ott nagyobb a kockázat is, hogy valaki valamit meglát és elpletykál, úgyhogy nagyon kellett vigyázni. Sz. eleinte ott nem is akart találkozni, de végül most belement (nagyon viszkethetett már a puncija).
Végül csütörtökön délután lementem R.-be, és a falu szélén találkoztam is Sz.-szel. Sajna épp egy nagyobb eső után voltunk, ezért a szabadban kefélés nem játszhatott be, csak a kocsiban csinálhattuk. Kicsit eltávolodtunk a kocsival a falutól, és egy erdei úton, félreeső helyen végül megálltunk, és beszálltunk hátra mókázni.
A szex elég hagyományosan ment: ölelkezés, csókok (ez mondjuk kicsit hibás volt, mert a csajnak cigitől bűzlött a szája, ez meg nekem elég hervasztó - legközelebb majd szólok neki, hogy tali előtt mosson fogat vagy ilyesmi :s), vetkőztetés (most már engedte gond nélkül levenni a melltartóját, kicsit nyalogattam is a pici bimbóit), dugás. Kérdeztem hogy akarja-e hogy kinyaljam a frissen borotvált kis tini babapunciját, de mondta hogy inkább térjünk a tárgyra. Úgyhogy rögtön végigfektettem a hátsó ülésen, és bevágtam neki a lompost (no gumi, a pasijával is így csinálja) és keményen megkeféltem. Szokás szerint nyögött és húzott magához folyamatosan, a teste pedig eléggé felizgatott, úgyhogy többször is lassítani kényszerültem, nehogy idő előtt elmenjek.
Közben megbeszéltünk pár dolgot, többek közt szóba került egy 16 éves barátnője, aki még szűz, de szeretne már ezen változtatni, és bi hajlamai vannak, úgyhogy valószínű hamarosan lesz valami közte és Sz. közt, akit szintén izgat a téma. Felmerült a hármas is - talán lesz valami abból is. :)
Mivel ezeket a témákat úgy beszéltük meg (nagy lihegésekkel tarkítva), hogy közben végig járattam a farkam Sz. puncijában, végül eljött a pillanat amikor nem bírtam tovább, kirántottam a farkam, és végigspricceltem Sz. hasát. (Előtte fűztem hogy hadd élvezzek az arcára vagy a szájába mint a múltkor, de nem engedte, azt mondta megutálta az utóbbi időben, a pasijának sem engedi. Szopni sem akart eredetileg, de aztán közben mégis bekapta a farkam és cumizott egy kicsit - nagyon jól csinálja, kár lesz ha tényleg abbahagyja...)
Szerencsére akadt egy pár zsebkendő, amivel letöröltük Sz. hasát, viszont sajna nem volt idő második menetre, Sz. parázott hogy az alibije amit otthon beadott, nehogy bedőljön. Úgyhogy végül csak felöltöztünk, elvittem a falu széléig, kitettem és indultam haza. Az elváláskor máris kérdezte, mikor lát újra - sajna a nagy távolság miatt nem hiszem hogy hamarosan, de előbb-utóbb biztos. Főleg ha a kis barátnőjét is beszervezi. :)

1 komment

Címkék: szex tini orál tiniszex testreélvezés Sz.

És megvolt - valami :)

2013.03.28. 15:22 myteenz

Tegnapelőttre volt megbeszélve az újabb találkám a 15 éves E.-vel, akiről korábban párszor már írtam.
Közben vele elég sok fejlemény történt: bepasizott és elvesztette a szüzességét. Amikor bepasizott kb. egy hónapja, először csak leszopta a srácot és kinyalatta-megujjaztatta magát, de a második hétvégén már meg is lett kefélve. Azóta a pasi kb minden hétvégén náluk aludt és rendszeresen kefélte E-t, mint kiderült popsiba is, rendszeresen a szájába élvezett stb, szóval eléggé belecsapott a kiscsaj a lecsóba. E. nemrég átesett egy kisebb műtéten, ezért csúszott némileg a találkozásunk, pedig írta korábban is, hogy izgatná egy kis rosszalkodás. Főleg, amikor megtudta, hogy a pasija nem egy szent: mellette párhuzamosan még nem kevesebb mint 3 csajjal kavart, és feltehetően kefélgette is őket (egyet biztosan). E. eléggé kiakadt, de nem mondta el neki mit tudott meg, csak kidobta, de aztán végül kibékült vele, de írta h már csak szexpartnernek tekinti a srácot. Úgyhogy múlt hétvégén a srác megint náluk aludt és megint megdugta vagy 4-szer. Mindenesetre E.-nek elhárultak a maradék aggályai is, hogy megcsalja a srácot, úgyhogy a tervezettnél végül hamarabb találkozott velem.
Tegnapelőtt délután végül legurultam B-be és a szokásos helyen találkoztam E.-vel. Beültünk a kocsiba, és némi rövidke kavarás után a városon kívülre, kb. ugyanarra a helyre mentünk, ahol a múltkor is megálltunk. Kicsit aggódtam a hó miatt, de szerencsére nem volt vészes, és az a kis forgalmú út is nagyjából le volt takarítva.
Beültünk hátra, és indult a móka. Smárolással és faszveréssel indítottunk, de innentől a többi lépésekért már eléggé meg kellett küzdeni, mert azért látszott, hogy E. még elég kezdő a témában, sokszor visszariadt attól, hogy tovább lépjünk. De az elejétől fogva látszott, hogy eszméletlen izgatja a dolog, volt hogy úgy is szinte remegett az izgalomtól, hogy szinte hozzá sem értem.
Ezzel együtt is szép fokozatosan először engedte lehúzni a cicanaciját, félrehúzni a bugyit, izgatni a csupasz (és csurom nedves) kis punciját, csiklóját, és ujjazni is hagyta magát. Ő is foglalkozott közben a farkammal, verte és többször elég tehetségesen és lelkesen szopta is. Sajnos amikor próbáltam többet, sokszor leállított és filózott hogy egyáltalán akar-e többet, ilyenkor az egész megszakadt. Végül hagyta magát végigfektetni az ülésen, ekkor félrehúztam a bugyiját, és alaposan megujjaztam, és kicsit nyaltam is a punciját, úgyhogy - meglehetősen hangos sóhajtozás, nyögdécselés és kiáltozás közben - kétszer egymás után is elélvezett. Sajnos megdugni nem hagyta magát, amikor megpróbáltam leállított. Talán majd legközelebb. :)
Ezután újra szopni kezdett és verni a farkam, hogy viszonozza a dolgot. Felvetettem, hogy szopjon le, szívesen élveznék a szájába, de ezt végül nem engedte. Ekkor megkérdeztem, hogy volt-e már az arcán sperma, amire igennel válaszolt, és végül abba is belement, hogy én is az arcára élvezzek. Ez pedig nekem még a szájba élvezésnél is izgatóbb :), úgyhogy erre betonkemény lett azonnal a farkam. Végül végigfeküdt az ülésen és levette a szemüvegét, én pedig (igen hamar, pár rántással kb.) csúcsra juttattam magam fölötte, és egy nagy adag gecit csurgattam az arcára. Csak úgy folyt, a haja is olyan lett picit, de szerencsére a kárpitra nem csöppent le. :) A letörléssel most is gond volt, nem volt zsepim, de szerencsére régi nyugták meg sztrádamatrica-szelvények előkerültek a kocsiban, azt be tudtam vetni. :)
Vicces volt, hogy épp az akció végén csörgött a telefon, az anyja kereste hogy hol van, néma csendben voltam amíg kamázott neki hogy épp a városban sétálgat, amit az anyja némiképp kétségbe vont, még hallottam is a telefonban ahogy mondja hogy nem hallja hogy járna... Úgyhogy utána csak felöltöztünk, visszavittem a városba és jöttem haza. Útközben kérdeztem hogy nem bánta-e meg az első rosszalkodást, mert ettől tartottam egy kicsit, de azt mondta hogy nem, izgi volt, és nem kizárt hogy még találkozzunk később is. Úgyhogy lehet hogy lesz folytatás, talán akkor már dugással és esetleg szájba élvezéssel is, emellett a cicijét sem láttam még (most nem engedte elővenni), úgyhogy van hova fejlődni. Stay tuned!

Szólj hozzá!

Címkék: szex tini orál arcraélvezés e. tiniszex ujjjjjazás

Váratlan fejlemények

2013.03.21. 21:36 myteenz

Ma kissé váratlanul rám írt M2. Több mint egy éve nem láttam, nem volt fenn msn-en sem, úgyhogy azt hittem felhagyott a ribanckodással, és amúgy is elmúlt már 18. De azért eldumáltunk ha már rám írt, szó szót követett, végül mondta hogy menjek le hozzá ma. Először nem nagyon akartam, bár végső soron ráértem. De aztán írt 2 dolgot, ami felkeltette az érdeklődésemet. Egyrészt, hogy még csak nyáron lesz 18 (ami azt jelentené, hogy amikor először megdugtam, még csak 15 volt - azt mondta hajlandó a személyijét is megmutatni). Másrészt azt mondta, hogy elköltözött a családjától, és egy 16 éves barátnőjével és annak a 20 éves nővérével lakik együtt, és a kiscsaj hozzá hasonló szexturbina, mindenben benne van (hármasban is), és egymással is csinálják, mert a csajszi bi. Ezek eléggé felpörgettek ahhoz, hogy végül mégis lemenjek hozzá.
A szokásos helyen taliztunk, már várt. Maga a tali hasonlóan alakult mint a korábbiak: félreálltunk kocsival (kicsit kalandosan, mert majdnem leragadtunk a sárba, úgy kellett kitolnia a kocsit), átültünk hátra, megmutatta a személyijét (és tényleg nyáron lesz csak 18, úgyhogy beigazolódott, hogy annak idején egy 15 éves puncit kefélgettem 17 éves helyett! :)), levetkőztünk, és már a szájában is voltam. :) Egy darabig felváltva szopott és verte a farkam, leginkább azért mert közben kérdezgettem és szopás közben nem tudott válaszolni, ezért olyankor verte. Végül aztán végigfeküdt az ülésen, én pedig bevágtam neki. Még most is jó szűk volt a kis pinusa. :) Igazából nem keféltem sokáig, mert nagyon beindultam a kilátásoktól (hogy esetleg összejöhet egy hármas), ő meg ki volt éhezve, és elkapva a derekamat húzott magához, ezért elég hamar durranásközelbe kerültem. Végül a szájába akartam élvezni, de nem tudta időben bekapni, így a hasára és a mellére ment a löket, én ezt sem bántam. :) csak - ahogy régebben is - a feltörléssel volt baj, nem volt egyikünknél se zsepi se semmi ilyesmi, úgyhogy régi parkolási kártyákkal és lejárt sztrádamatrica-papírokkal töröltük le a cuccot róla.
A parti után felöltöztünk és hazavittem, de megbeszéltük hogy szombaton lemegyek egy hármasra vele és a barátnővel (T. a neve). Bevéstem a naptáramba, és bár sose lehet biztosra menni ilyenekkel, úgyhogy nem élem bele magam, de azért remélem hogy összejön. :)

Szólj hozzá!

Címkék: szex tini tiniszex testreélvezés m2.

...és másnap megint :)

2013.01.18. 18:07 myteenz

Tegnap még egy tinicsajt megdugtam. :)
Már korábban megbeszéltem Sz-el, akit korábban egyszer már megkeféltem, hogy újra lemegyek hozzá. De aztán többször is el kellett halasztani a dolgot. (Eredetileg ketten mentünk volna hozzá, de a másik srác lemondta, aztán megjött neki, aztán meg más egészségügyi problémája lett.) A dolog az utolsó pillanatig bizonytalan volt (ezért is vállaltam be a tegnapelőttit), de végül aztán mégis összejött.:)
Szóval reggel legurultam hozzá S.-be, ahol a városban találkoztunk. A csaj alig változott nyár óta (pedig közben már 17 éves lett.) Beszállt a kocsiba, és már indultunk is keresni valami eldugott helyet. A múltkori helyhez közel álltunk meg, most is szőlő közt, és rögtön át is ültünk hátulra.
Maga az akció nagyon hasonlóan alakult a tegnapihoz. Smárolással indítottunk, közben vetkőztettem. Sajnos továbbra sem szereti mutogatni a szexi kis cicikéit, de most már azt legalább hagyta, hogy felhúzzam róla a blúzt meg a melltartót, bár levenni most sem engedte őket, és mindig visszahúzogatta. Smárolás közben elkezdtem a bugyi mellett ujjazni, és ő is elővette a farkam és húzogatta közben. Előzetesen megbeszéltük, hogy ezúttal le fog szopni, úgyhogy egy idő után kezdeményeztem, hogy kapja be a farkam. Végül ráállt, bár kissé bátortalan volt: úgy feküdt az ölembe, hogy ne lássam, ahogy bekapja a farkam. Szopni viszont ügyesen szopott, jól használta az ajkait és a nyelvét is. Kifejezetten mesteri szopás volt :), olyannyira, hogy úgy éreztem, egy kis időre fel kell függeszteni, nehogy túl hamar eldurranjak. Mivel előzetesen azt is megígértem neki msn-en, hogy ezúttal kinyalom majd a punciját élvezésig, a ekkor felállítottam, végigfektettem az ülésen, lehúztam az egyszerű fehér kis bugyikáját, és lehajoltam, hogy kinyaljam a szépen frissen csupaszított kis punciját. Mivel miközben szopott, én félrehúztam a bugyiját és alaposan megujjaztam, a puncija eddigre már jó nedves volt.
Igazából nem nyalogattam sokáig (az ujjamat is bevetve közben), mert egyszer csak éreztem, hogy összeszorítja a fejemet a combjaival. Mikor kérdeztem mi baj van, mondta hogy semmi, csak elélvezett. Totál csendben... Mondjuk érthető, hogy ha a csajszi csak úgy tud dugni a pasijával, hogy a szomszéd szobában ott ülnek a szülei, akkor evolúciósan kifejleszti a hang nélkül elélvezés képességét. :)))
Mindenesetre ezután újra smároltunk egy kicsit, én pedig közben a farkamat a puncijához dörgöltem. Ettől eléggé beindult újra, mozgatni kezdte az altestét, ahogy a múltkor is, a farkam felé. Én pedig nem kérettem magam, hanem beküldtem a lompost. :) Viszonylag sokáig dugtam, jó keményen, közben ő - ahogy a múltkor - a nyakkendőmnél meg a galléromnál fogva húzott magához, és próbált smárolni. Mikor úgy éreztem, hogy közeleg a lövés, kihúztam a farkam, leültem, és újra a farkamhoz húztam. Szopott egy darabig újra, aztán felváltva smároltunk úgy hogy verte nekem, én meg ujjaztam és izgattam a csiklóját. Bíztam benne, hogy sikerül még egyszer elélveztetnem, de végül ez sajna nem sikerült. Viszont az akció vége az lett, hogy jó alaposan leszopattam, és beleélveztem egy adagot a szájába. Szó nélkül lenyelte a spermát. :)
Visszaöltözés és visszaszállítás közben még dulmálgattunk kicsit, nem csak szexről, de arról is - újra mondta, hogy kipróbálná két pasival, úgyhogy legközelebb vigyek egy havert is. :) Végül kitettem S.-ben ott ahol találkoztunk, elbúcsúztunk, és indultam haza. Hasonló akció volt mint az előző, de nem bántam meg. Rég volt részem ilyesmiben, jó volt tinipuncikat kefélni újra. :)

Szólj hozzá!

Címkék: szex tini szájbaélvezés tiniszex Sz.

Új

2013.01.16. 18:34 myteenz

Ma újabb tinicsajt sikerült "begyűjtenem" :). A neve neki is J (ő már J5 lenne azt hiszem), és egy ismerős ajánlása utána akadtam rá interneten, ahol később megadta a telefonszámát.
A csaj amúgy igazi, vérbeli ribanc. 17 éves létére egy fél városnyi pasi megkefélte már, az aktuális pasijain kívül mindenféle alkalmi ismerősök és diszkó utáni szexpartik is befigyelnek nála, elmondása szerint 2 pasival is volt már több alkalommal is.
J  falusi lány, de H.-ban tanul, ami nincs túl messze, úgyhogy ma sikerült leugranom oda akkorra, amikor végzett a suliban a kis ribi. A városka főterén találkoztunk (némi nehézségek után, mert a leírása a helyről egy nem túl távoli másik helyre is abszolút illett). Beszállt a kocsiba - képekről már ismertem. Magas, vékony, vörösesszőke csaj nagy kék szemekkel. Arcra nem volt egy szépség, de végül is nem azért kerestem fel, hogy az arcában gyönyörködjek. :) Elindultunk keresni egy félreeső helyet, szerencsére viszonylag hamar találtunk is egy ideális nyugodt kis helyet a vasút mellett, senki nem járt arra. Átültünk hátra és indult a móka.
J rögtön vetkőzni kezdett, és pillanatok alatt fehérneműben ült mellettem, még a zoknijától is megszabadult. (Pedig ilyenkor decemberben ez nem evidens. :)) Levettem a melltartóját, és elém tárultak a szép kis rózsaszín, peckes bimbójú, közepes méretű, feszes mellei. Nyalogattam és gyúrogattam őket kicsit, közben a másik kezemmel a pinusát kezdtem el dörzsölgetni, a bugyin keresztül. Már ettől elkezdett sóhajtozni, amikor aztán behatoltam az ujjammal  a puncijába, akkor ez nyögdécselésbe ment át. Mivel én csak felül vetkőztem le, a gatyámat meg csak letoltam, ekkor ő volt az, aki lehúzta az alsómat, és egy gyors mozdulattal bekapta a farkam. Eléggé bejött ahogy szopott, mohón szívta a farkam, elég mélyen be is kapta a torkáig, és a nyelvmunkája is bejött, úgyhogy teljesen elégedett voltam. Egy ideig szopott, úgy hogy közben ujjaztam (közben megszabadítottam a bugyitól), ami elég érdekes nyögés-cuppogás hanghatásokat produkált, elég izgi volt. Végül felállítottam, és mondtam hogy megdugnám. Erre egy pillanat alatt felettem volt, és egy határozott mozdulattal ráhúzta magát a farkamra. Gumi nélkül... Kicsit meglepődtem, és kérdeztem hogy mindenkivel így csinálja-e, mire mondta hogy még csak 2 pasival dugott gumi nélkül, és engem úgy ítél meg, hogy tiszta vagyok. Remélem ő is az... Mindenesetre pillanatokon belül meglehetősen hangosan és vad mozdulatokkal lovagolni kezdett rajtam. Ami azt kell mondjam fantasztikus volt... Egy idő után pózt cseréltünk, végigfektettem az ülésen, elé térdeltem, és úgy kettyintettem tovább. Közben megbeszéltük, hogy hova élvezhetek (rá, bele vagy a szájába), és mivel a szájába terveztem, és úgy éreztem hogy közel a vég, visszaültem, ő pedig újra szopni kezdett. Végül viszont még volt annyi "szufla" a farkamban, hogy még egy kicsit dugjam ugyanolyan fekvő pózban, aztán amikor már tényleg jött a spricc, felült, bekapta a farkam, én pedig a szájába pumpáltam a cuccot. J mindent lenyelt, sőt, amikor visszaültem, még odahajolt, és a szájával még le is tisztogatta szépen a farkamat. Full service. :)
A dugás után gyorsan visszaöltöztünk, aztán visszagurultunk a városba, a buszállomásnál tettem ki, közben még dumáltunk - akkor mesélt a szexuális szokásairól, hogy már 2 éve fűvel-fával kefél. Szerencsére másokkal gumival - remélem ez tényleg így van... Mindenesetre legközelebb (márpedig szerintem lesz még) biztos óvatosabb leszek vele. De az az igazság, hogy nagyon jó volt vele.

Szólj hozzá!

Címkék: szex tini orál szájbaélvezés tiniszex ujjjjjazás

már 15 :)

2012.12.18. 22:55 myteenz

Ma találkoztam megint E-vel. Ma már kicsit több volt: smároltunk, illetve előcsomagolta és megfogta a farkam, és egy ideig verte. De magához nem engedett hozzányúlni, és velem se ment tovább. Talán majd legközelebb. Lassan, de haladunk. :)

Szólj hozzá!

Címkék: tini e.

Ő még csak most tizennégy...

2012.09.13. 16:21 myteenz

A csajszival (E., B.-ről) jó ideje chatelgetek, volt már régebben is szó taliról, de eddig sose akart belemenni, volt más, érdekesebb, fiatalabb stb. De azok végül nem jöttek be élőben, éretlenek voltak (az idősebbeket szereti :)), úgyhogy végül kivártam, tegnap volt a tali.
E. amúgy 14 éves (novemberben lesz 15 ha jól emlékszem), még szűz, de eléggé rá van kattanva a szexre, nagy maszturbina (pornóvideókra vagy kamerába rejszoló pasikra tolja, naponta többször is), és szívesen kipróbálna már ezt-azt.
Magán a talin végül persze alig volt valami (amúgy is közterületen találkoztunk, sétáltunk, dumáltunk, csak egy kis ölelkezés, csókolgatás és ruhán keresztüli punciizgatás volt - eléggé be is indult tőle, szinte remegett), de azért elég bátortalan volt még, nem volt biztos benne hogy mit is akar, én meg nem erőszakoltam semmit.
Elvileg lesz még folytatás, és akkor talán előbbre lépünk. Stay tuned! :)

Szólj hozzá!

Címkék: tini e.

kopp

2012.06.13. 23:52 myteenz

Hát, az élet nem mindig olyan fenékig tejfel tinicsajszik szempontjából sem.
Kb. minden dugába dőlt amiről a múltkor írtam.
Sz.-szel a tali nem jött össze, mert megjött neki, emellett viszont egy másik pasival is összeszűrte a levet, valami 30-as taggal, aki lement hozzá, és egy motelben vele töltötte az éjszakát (a kolesz helyett). Ugyan épp megvolt neki, de a pasi így is megdugta, ráadásul Sz. meg beleesett, és nem akart velem találkozni. Azóta ezt a véleményét megváltoztatta, és úgy néz ki, nemsoká (több halasztás után) mégis fogunk talizni. A pasi azóta is minden szerdán jön hozzá, és a motelben keféli, de a csajt izgatja hogy mással is dug.Rajta kívül viszont minden más felejtős. A 14 éves csaj először belezúgott egy másik pasiba, egyszer talizott vele, de aztán kiábrándult - azóta viszont új lovagja van, és egyre jobban úgy érzem, hogy már jobban érdekli egy komoly szerelmes kapcsolat, mint egy erotikus kaland velem. A 16 éves megmutatta magát camon, és dagadt tehénnek bizonyult (a fényképen jobban beállította magát és nem látszott annak). A haver a 17 évest azóta is csak fűzi, de nem jutott vele semmire, a 18 éves régi barát csaj meg összefeküdt valakivel, akivel lehet hogy össze is jön. Az utolsó posztban említett 15 éves meg berágott rám amikor egyszer meghalt a netkapcsolatom, és "szó nélkül otthagytam" msn-en - valószínűleg törölt, mert azóta se láttam fent.
Szóval, egyszer fenn, egyszer lenn. Még jó hogy van a kis szeretőm. :)

Szólj hozzá!

Címkék: bukta tini

+1

2012.05.31. 15:09 myteenz

Tegnap este bejött +1 lehetőség. 15 éves, Sz.-i (némileg messze), nemrég szakított a pasijával,  de már hónapok óta nem volt semmi. Kapcsit nem akar, de kalandban benne lenne, talán szexben is. Még egy kis fűzés és talán ebből is lehet valami... :)
Amúgy a legközelebbi jövő: szerdán utazok Sz-hez, pénteken pedig meglátogatom a 14 évest B.-n, ezt ma beszéltük meg telcsin. Szóval újra pörgés van :)))

Szólj hozzá!

Címkék: vadászat tini

helyzetjelentés a tinifrontról

2012.05.29. 15:43 myteenz

Sziasztok!
Bár most nem dicsekedhetek el semmi új akcióval, de sok minden van folyamatban.
Kezdetnek folymatos kapcsolatban vagyok az előző posztban említett Sz.-el, ez a csaj egy igazi bevállalós izgató kis tiniribanc, csak idő kérdése mikor megyek el megdugni újra. Tegnap pl. hajnali 1-ig msn-szexeltünk (szerepjátékosat), úgy hogy ő közben kétszer is kielégítette magát a takaró alatt (pedig a kistesója a közelében aludt :D). A hétvégén Sz-t megdugta egy haverja az unokatesójánál ahol aludtak, ott is kb. az aktus elejéig folyamatosan tudósított nekem a telójáról msn-en hogy mi történik (végül a srác elvette tőle). Emellett Sz-t lehet hogy egy haverommal kettesben fogom meglátogatni nemsoká, akit szintén ismer már msn-ről - szeretné kipróbálni a hármasban rosszalkodást is. A következő talinkra már be van ígérve az orál és az arcraélvezés is. :P
Emellett viszont más is lóg a levegőben: chaten és e-mailen hosszabb ideje dumálgatok egy 14 éves B.-i kiscsajjal, aki még szűz, de nagyon szeretne már ezen változtatni :), és már az első talin szeretne élményeket gyűjteni - amint összejön megyek is majd hozzá :P, sajna a szülei elég szigorúak, most is eltiltották a nettől meg a mobiltól valami rossz jegy miatt. Szerencsére chaten kapcsolatban vagyok egy barátnőjével, aki osztálytársa is és gyakran találkoznak, emellett ha ő hívja, akkor a szülei sem problémáznak. Amúgy ezzel az osztálytárssal dumáltam először, ő ajánlotta be a csajt, mint egy pasihiányos osztálytársát. (Az a csaj is megéri a pénzét amúgy: bár van pasija aki dugja [13 éves kora óta nem szűz], és elvileg hűséges hozzá, mégis kért tőlem egy képet a farkamról... :P)
A harmadik "projektem" egy 16 éves csaj, aki ugyan messzebb lakik, de ő is kissé szexhiányos, 3 hónapja pasimentes, és azt írta ha jobban megismer akkor lehet bármi. :P
Közben az említett ismerősöm is dolgozik egy 17 éves kiscsajon, aki viszont a hármast szeretné kipróbálni, ha összejön, az a bizonyos harmadik én leszek. :)
Persze ugyanakkor megvan a 18 éves kis szeretőm is, és még egy másik, régebbről ismert 18 éves csaj is felbukkant most, akivel sokáig msneztünk de nem volt semmi, mostanában szexhiánya van és lehet hogy van esélyem hogy velem kezeltesse... :P
Szóval pörgés van, és jön a nyár, sok új lehetőséggel. :)))

Szólj hozzá!

Címkék: vadászat tini msnszex Sz.

...és íme. :)

2012.05.17. 21:08 myteenz

Amit tegnap beharangoztam, az ma össze is jött: felpróbáltam egy újabb friss tini puncit. :)
A csajszit egy hozzám hasonló ízlésű ismerős ajánlotta a figyelmembe, mint bevállalós kiscsajt, aki sok mindenben benne van. Ő még nem találkozott vele (kissé messze lakik), de összehozott minket msn-en. A csajszi (a neve Sz., és 16 éves) először kissé megijedt a koromtól, de aztán eldumálgattunk msn-en (képeket is mutatott), és végül beleegyezett a taliba. Ma sikerült összehozni, hogy legyen időm, és el tudjak hozzá menni a világ végére S.-re, és a sulija vége után találkozzunk. Szerencsére nem mentem hiába, bár volt némi probléma, mert elsőre nem jelzett nekem vissza (lemerült a telefonja), én meg majdnem lefújtam az utat, de végül kölcsön telóról felhívott, ezért aztán (jókora késéssel) elindultam.
Végül leértem S-re, és a megbeszélt helyen meg is láttam a képről ismerős csajszit, egy barátnőjével ücsörgött. Amikor írtam neki odajöttek a kocsihoz, elbúcsúzott a barátnőjétől és beszállt. Olyan volt mint a képeken: középmagas, kék szemű, szöszi, vékony csajszi, kis cicikkel. Az én ízlésemhez képest kicsit sok volt rajta a smink meg az alapozó, de ennyi még belefért. :) Rózsaszín felső és fekete sztreccs naci volt rajta.
Elindultunk kifelé a városból, hogy találjunk valami nyugisabb helyet, ugyanis bármire csak a kocsiban kerülhetett sor. (Sz. koliban lakik, a szabadban kufircoláshoz viszont nem volt elég jó az idő sajna, pedig kedvelem a műfajt.) Végül - némi kavarás után - egy dűlőút végén álltunk meg, két szőlőparcella közt. Kicsit dumáltunk, aztán fogtam magam és lesmároltam. Némi hezitálás után meglepően lelkesen viszonozta. :) Ezután átültünk hátra, és kezdődött a móka.
Nagy smárolással indítottunk. Percekig csókolóztunk és ölelkeztünk, közben azért benyúltam a lába közé, és izgattam picit a pinusát a nacin keresztül. Egy idő után elkezdtem lehámozni a ruháját, először fölül, volt rajta vagy 4 réteg, mire eljutottam a melltartójáig. Ezt nagyon nem akarta engedni leszedni, kicsit szégyellte a pici cicikéit (ami hülyeség, mert nagyon izgatóak voltak - amúgy érdekesen fogalmazta meg, hogy "nem szégyelli a cicijét, csak nem tetszik neki, és nem szívesen mutogatja" - mi ez ha nem szégyenlés?). Ezért aztán előbb a nadrágját szedtem le - egy szexi párducmintás tanga volt alatta. Fogdostam és gyúrogattam a kis seggét miközben smároltunk, persze ekkor már bekalandozott a kezem a bugyija alá is. Eddigre már jó alaposan át volt nedvesedve alatta a csupasz kis tini punikája. :) Ő közben egyre csak csókolt, és közben a farkamat markolászta, eleinte a gatyán keresztül. Végül - beleegyezésével :) - lehúztam a bugyikáját, és úgy izgattam a kis csiklóját és a puncija bejáratát. Ekkor rám mászott és úgy csókolt tovább, közben benyúlt ő is a gatyámba, elővette a farkam, és verni kezdte. Ez a póz kissé megnehezítette számomra az izgatását, ezért egy idő után leszedtem magamról, végigfektettem az ülésen, és úgy kezdtem el keményen ujjazni. Ekkor már nyögdécselt, és elég szenvedélyesen, a nyakkendőmnél fogva húzta magához az arcom, és smárolt közben. Kérdeztem tőle hogy mit szeretne, mi esik jól neki. Persze nem mondta ki, de az egész altestével meg a lábaival már egy ideje igyekezett a farkamat a lába közé irányítani, úgyhogy csak annyit mondott hogy "hát nem tudod?" Hát, tudtam. Befészkelődtem a lába közé, és egy gyors mozdulattal betettem neki. :)
Innentől fergeteges, igazi dugás következett. Pakoltam a csajt rendesen, ő pedig nyögdécselt és lihegett az élvezettől (amibe némi fájdalom is vegyülhetett, mert elég nagy a farkam, mondta is hogy jóval nagyobb, mint az eddigi egyetlen farok ami benne volt, a 19 éves ex-pasijáé). Közben Sz. folyamatosan smárolni akart, vagy legalábbis érezni ahogy rajta fekszem, mert a nyakkendőmnél, aztán (amikor levettem) az ingem gallérjánál, aztán (amikor attól is szabadultam, mert eléggé kimelegedtem) a nyakamnál fogva folyamatosan magához húzott, és vagy smárolt, vagy a fülembe lihegett, nagyon izgató volt. Végül a szex hevében sikerült kimondatni vele hogy "dugj tovább" (amit izgi hallani :P), és végül a melltartóját is sikerült félig-meddig lefejteni, és kicsit megszopogatni a pici, de formás kis mellbimbóit. Közben persze folyamatosan farkaltam a szűk és forró, csurom nedves kis pináját. Párszor úgy éreztem, hogy élvezés közelben járt, de aztán végül én voltam az aki előbb elélvezett. Gyorsan kirántottam a farkam a puncijából, és ráspricceltem egy szép nagy adag spermát a hasára.
Mivel a megbeszéltnél később érkeztem, Sz-nek ekkor már mennie kellett, úgyhogy arra már sajna nem volt idő, hogy viszonozzam neki a dolgot mondjuk egy alapos puncinyalással, amit kissé sajnáltam, mert azért fontos nekem, hogy a lánynak is jó legyen. (Mondta is, hogy szereti ha nyalják, viszont szopni sajnos nem szeret. Eddig egy pasit szopott le, még az exe előtt - nem kérdeztem a részleteket, de nyilván nem volt jó élmény neki...) Szerencsére Sz. megnyugtatott, hogy így is jól esett neki (főleg, hogy hónapok óta nem dugták meg, úgyhogy ki volt kissé éhezve a puncikája. :P). Ezért aztán csak gyorsan megtörölköztünk (zsebkendőkkel), felöltöztünk, visszavittem Sz-t a városba, elbúcsúztunk, és indultam haza.
Nem tartom kizártnak, hogy lesz folytatás, mert eléggé izgató, bevállalós kis tinipunciról van szó :P, csak az a kár hogy messze lakik, többet kell hozzá autózni mint anno J-hez, és neki csak hétköznap, suli után jó, nekem meg ez a mostani munkám mellett elég nehezen kivitelezhető. De azért remélem nem utoljára láttam/dugtam. :P

Szólj hozzá!

Címkék: szex tini tiniszex ujjjjjazás testreélvezés Sz.

:)

2012.05.16. 12:37 myteenz

Érik egy izgi tali egy 16 éves kis puncival. Stay tuned! :)

Szólj hozzá!

Címkék: vadászat

reactivated

2012.01.09. 21:37 myteenz

Sziasztok!
Hosszas hallgatás után mostanra lett új sztorim. A hosszas hallgatás oka a kis szeretőm volt, akit már említettem korábban, és ahhoz továbbra is tartom magam, hogy őt nem teregetem ki itt (pedig lennének róla is izgis sztorik bőséggel :)).
Mostanra viszont megkívántam egy kis változatosságot, és felkerestem egy régebbi szeretőmet, M2-t T.-n. Szerencsére továbbra is nyitott volt egy kis kufircra, úgyhogy lementem hozzá.
A csaj nem sokat változott azon kívül, hogy meghízott egy kicsit, ami némiképp levon az összpontszámból, viszont továbbra is bevállalós kis ribi, úgyhogy dugni jó volt vele. Most kicsit messzebb kellett mennünk a lakhelyétől, mert a múltkori erdős helyünket lezárták, valami erdészeti cucc épült ott. Szerencsére a csaj ismert másik helyet - naná, volt már ott másik pasival dugni.
A kocsiban a hátsó ülésen vetkőztünk le, ő egyből nekilátott a farkam kényeztetésének - felváltva verte és szopta (szopásban sajnos nem egy világbajnok a csaj). Amint kellően bekeményedett, be is tettem neki - a csaj totál nedves volt, mint mondta az izgatja legjobban, ha tudja hogy egy fasz pillanatokon belül belé fog hatolni, illetve az, ha látja ahogy a fasz járkál benne. Szinte pasisan vizuális a csaj. :)
Mindenesetre nem kellett soká farkaljam, hamar élvezésközelbe jutottam, kivettem belőle a szerszámot és gyorsan a szájába adtam. A spricc picit mellé ment, de szerencsére a célt tévesztett cseppek a combján landoltak, így nem kellett tisztogatnom utána a kárpitot. Ami a szájába ment azt sajna kiköpte, a nyelésre azóta sem kapott rá.
A dugás után felöltöztünk és hazavittem. Útközben mesélte hogy vannak hasonló korú csaj ismerősei, akik szintén szeretnek dugni - megígérte, hogy néhányat megkérdez majd, benne lennének-e taliban velem, vagy esetleg velünk, hármasban. Ha ez sikerül, lehet hogy gyakrabban fogok újra írogatni - ha nem talál nekem új, fiatalabb husit, akkor alighanem maradok csak a szeretőmnél. M2 magában most így kevésbé motivál.

Szólj hozzá!

Címkék: szex tini szájbaélvezés tiniszex m2.

végül összejött :)

2011.06.06. 14:43 myteenz

Pénteken végül sikerült összehoznom a talit a G.-i 17 éves csajszival, akiről már néhány alkalommal említést tettem itt a blogon, de eddig mindig közbejött valami vele kapcsolatban. Péntek délután beszéltük meg a találkát G.-ben egy motelben, ott találkoztam a csajjal (a neve L.). Vékonyka, magas csajszi fogadott, rövid szoknyában, papucsban és rózsaszín pólóban.
Miután felmentünk a szobába, nem témáztunk sokat, egyből nekiálltam vetkőztetni a csajt. A mellei nagyon picik, igazából alig vannak - nagyon kislányos. A puncija viszont frissen volt borotválva, nagy húsos szeméremajkakkal. A csajszi egyből szopni kezdett amint előkerült a farkam, és elég jól is csinálta, ülve szopott ahogy az ágy mellett álltam. Egy idő után végigfektettem az ágyon, kicsit megnyalogattam a picike mellbimbóit, aztán 69-be rendeződtünk, és nyalni kezdtem a punciját, miközben tovább cumizott.
A puncinyalást és ujjazást nem műveltem sokáig, mert egy idő után sűrű és kifejezetten sárga trutyi kezdett jönni a puncijából. Elsőre azt hittem genny vagy ilyesmi, de a csajszi egyből biztosított róla hogy nincs semmi betegsége, és hogy neki sokszor ilyen mielőtt megjönne neki. Hát, én ilyesmit inkább nem akartam nyalni :s. Ez az dolog némiképp le is lohasztott, úgyhogy inkább újra a szájába adtam a farkam, szerencsére viszonylag hamar feledtette velem a dolgot, és újra keményre szopott.
Ekkor felhúztam egy gumit, végigfektettem az ágyon, és betettem neki a farkam a pinusába. Nem túl sokáig dugtam, mert közben lecsúszott rólam a gumi - szerencsére időben észrevettem. L. viszont ragaszkodott az igazgatás helyett egy új gumihoz, úgyhogy levettem a gumit, ő pedig újra szopott, amíg előszedtem és bekészítettem a következőt. Hamar kemény lettem, felvettem az új gumit, és tovább kettyintettem. Már dugás közben kérdeztem meg, hova lehet élvezni. Mondta, hogy a szájába még csak egyszer élveztek bele, és nem jött be neki a dolog, az arcára viszont még soha. Erre persze elkezdtem fűzni, tudhatjátok már a korábbi posztokból, hogy imádok arcra élvezni. Végül beleegyezett, csak azt kérte, hogy a hajára vigyázzak. Több se kellett nekem: amint közeledett a spricc, kivettem a farkam, fölé térdeltem, és jó alaposan összegeciztem a kis tinipofikáját :). Álltam a szavam, a haja száraz maradt. :)
Miután elmentem megmosakodtunk, felöltöztünk, és már léptünk is. Viszont még szex közben meg előtte beszélgettem a csajjal, és egyszerre volt izgató és gáz. A csaj igazi kis ribanc, csomó mindenkivel kefél, többnyire valami anyagi előnyért. Eddig egy pasija volt csak (az első) akivel ingyen kefélt, utána diszkóban, netről összeszedett pasikkal ment el - pénzért, ruháért, ilyesmikért. Most is van egy 30-as pasija, akit "várat" már vagy fél éve, de közben keféli egy 15 éves szomszéd gyerek (aki cuccokat vesz neki), meg a 35 éves magántanára (a szülei által a tanárra adott pénzt meg közben zsebre teszi). Szóval nagy kurva a csaj, ami izgató, de ugyanakkor látni lehet, hogy ennek a csajnak már aligha lesz normális élete felnőttként, rászokott a könnyen jött nagy pénzre, izgatja hogy pénzért dugják. Mondta, hogy amint betölti a 18-at, meg akarja próbálni aktívabban is - addig viszont óvatos, mert a sulijából (egyházi iskolába jár a kis ribi) nemrég kirúgták egy pár évvel idősebb barátnőjét, szintén kurválkodás miatt. (Őt is az a csaj beszélte rá - aztán amikor egy pasi felvette videóra ahogy megkeféli és pénzt ad neki, aztán feltette a netre, a csaj repült a suliból. L. szerint jelenleg hivatásosként kurválkodik Németországban.)
Összefoglalva nem volt rossz, de szerintem a jövőben nem fogok lerándulgatni hozzá G.-be, ha esetleg ő jár majd Pesten (ami néha előfordul), az persze más kérdés. :)

Szólj hozzá!

Címkék: szex tini orál arcraélvezés l. tiniszex

helyettes

2011.05.21. 21:55 myteenz

Pénteken délutánra voltam megbeszélve a már többször emlegetett G.-i 17 éves csajszikával, de sajna megint nem jött össze: családi elfoglaltság miatt az utolsó pillanatban lemondta a találkozót. (Talán 2 hét múlva összejön, akkor lesz legközelebb mindkettőnknek jó.) Én viszont már elég kanos voltam egy jó kis tinipuncira, és az állandó 18 éves szeretőm sem ért rá, úgyhogy elhatároztam, szerzek egy "helyettest". A régebbi kontaktok közül előkerestem eddig egyszeri vörös hajú dugótársam, D2 számát, aki - kellemes meglepetésemre - azonnal visszajelzett, hogy ráér és szívesen találkozik velem. :)
Estefelé aztán találkoztunk is, mivel fővárosi, nálam ejtettük meg a szexualizálást. A csajszi - ahogy régebben is - a bevezető vetkőztetés, fogdosás és smárolás után rögtön lelkes szopással indított, az ágyon feküdt (persze már levetkőztetve), én meg előtte álltam, amikor elővette a farkamat és szopni kezdte. Egy ideig élveztem a nyelvjátékát, de aztán átpozicionáltam, alá feküdtem, és 69-ben folytattuk a nyalakodást, elég sokáig.
Egy idő után aztán dughatnékom támadt, ezért végül kiengedtük egymást a szánkból :), én feltettem egy gumit, és jó alaposan megkeféltem a (nagy sajnálatomra mostanra már 19 éves) csupasz kis pináját. Egy idő és néhány pózváltás után végül beleélveztem a gumiba a puncijában. Szerencsére ráért, úgyhogy tudott maradni még egy menetre.
Ahogy lenni szokott, az első menet után dumálgattunk mindenféléről, többek közt elmondta hogy 3 hónapja nem volt pasival, ezért is volt most ilyen lelkes. Mondta azt is, hogy eddig csak 1 pasival volt orgazmusa néhányszor, a nagy szerelmével, pedig számtalan pasi megkefélte már. Ezt kissé kihívásnak fogtam fel, ezért a második menetet nyalással indítottam, amit némi kézimunkával, ujjazással tarkítottam.
Ebbe a nyalásba bevetettem minden technikai tudásomat, minden kis trükköt, közben párszor a csajt is igyekeztem befolyásolni, mondtam hogy lazuljon el, élvezzen, ne gondoljon semmire. Meg is lett a dolog eredménye, mert D2 végül egy hatalmas nagyot, olyan lepedőőösszegyűrős-hangosannyögdécselős-mindenízébenremegős nagyot élvezett! :))) Hízott a májam rendesen :))
Ezen egyébként én is eléggé felizgultam, mondjuk már előtte is álltam, mert a csaj mesélt a tinikori szexuális életéről, amikor 16-17 évesen "nyitott kapcsiban" volt és párhuzamosan 7-8 pasi dugta, volt hogy egy nap hárommal is megdugatta magát sorban stb. Kár hogy akkor még nem ismertem :). Szóval lényeg hogy eddigre álltam keményen, és kedvem támadt újra megbaszni. Gumi nem volt több nálam, de emlékeztem, hogy a múltkor engedte röviden gumi nélkül is megdugni magát, úgyhogy indítványoztam ezt most is. Kicsit húzta a száját, de végül beengedett a puncijába egy rövid időre, pont elégre ahhoz, hogy csúcsközelbe érjek. Így aztán végül fölé térdelve kézzel fejeztem be a dolgot, és egy kisebb adagot a végén a szájába spricceltem bele.
A végén megegyeztünk benne, hogy valószínű lesz folytatás - ha kedve lesz egy újabb orbitális orgazmushoz, ő is szólni fog. :)

Szólj hozzá!

Címkék: szex tini szájbaélvezés tiniszex d2

M arca szűztelenítve

2011.04.29. 09:52 myteenz

Tegnap "felavattam" M. arcát :)
Voltam nála délután, leszopattam és megdugtam szokás szerint a kocsiban, és a végén - ahogy megbeszéltük előre - engedte, hogy az arcára élvezzek, elsőként. (Korábban még sosem volt sperma az arcán.) A kocsiban egy mezőn dugtunk a hátsó ülésen, már elég szép idő volt, úgyhogy amikor közeledtem a csúcshoz, kiszálltunk, M. az ülés szélére ült, szopott kicsit, aztán tartotta az arcát :). Mondjuk kicsit rutintalan volt még, mert nagyon függőlegesen tartotta a fejét, így a sperma nem ült meg szépen rajta, hanem rögtön lecsöpögött (a nadrágjára), és zsepi sem volt nála, fűvel kellett letörölje. De ez nem változtat a helyzeten, hogy egy újabb 17 éves tinicsaj arcát avattam fel a spermácskámmal :)))

Ui. M. említette, hogy van egy 16 éves és szexuálisan igencsak nyitott kis barátnője, akivel néha félmeztelen sétákat rendeznek az erdőben :), és aki esetleg szintén nyitott lenne találkozókra velem, megkérdezi. Remélem lesz belőle valami, esetleg hármasban :)))

1 komment

Címkék: szex tini arcraélvezés tiniszex m2.