Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MyTeenz

Kalandjaim tinilányokkal (18+!!) myteenz.xxx@gmail.com

Címkék

a. (5) anál (1) arcraélvezés (17) bukta (6) cam (1) d. (12) d2 (2) e. (3) egyéb (2) fürdőszobaszex (1) h. (2) j. (15) j2 (5) j4 (4) l. (1) m. (1) m2. (6) msnszex (1) off (1) orál (35) p. (2) prosti (8) sms (1) Sz. (9) szájbaélvezés (14) szex (49) telószex (3) testreélvezés (30) tini (80) tiniszex (66) többes (8) ujjjjjazás (9) vadászat (10) Címkefelhő

Utolsó kommentek

Friss topikok

Linkblog

2008. szeptember 4. óta

Most épp ennyien

web stats

Megvolt a 2

2008.09.30. 19:30 myteenz

Múltkorjában írtam a találkozásomról J2-vel. A csaj azóta elég sokszor írogatott nekem sms-eket, hogy nem akarok-e újra találkozni vele (pénzért). Hát nem nagyon akartam, bár nem volt rossz vele ezzel együtt sem, mert látszott hogy élvezte. Aztán egyszercsak felvetette, hogy nem akarnék-e vele (16) és a nővérével (M.-el, 21 éves) hármasban találkozni... Hát ezen már egy jó ideje járattam az agyam, mint gondolom minden pasi, hogy milyen lehet 2-vel. Hát mondom OK, kipróbálom. Mára beszéltük meg a talit. J2 délelőtt írt, hogy ugye nem baj, hogy ő ma csak szopást vállalna, mert megvan neki, viszont élvezhetnék az arcára is akár. Viszont a tesóját meg lehet dugni. Mondom OK belefér.
Találkoztunk is délután, hazvittem őket. M. igazából már korábban sem annyira tetszett, bár az alakja jó (neki is pici cicije van mint a húgának, csak kicsikét nagyobb, a csaj maga meg kicsit alacsonyabb és szőke). Viszont az arca elég ragyás, és már a hangján is lehet hallani hogy totál szét van cigizve (később ma tapasztaltam is, hogy a csaj bűzlött a nikotintól :s). De gondoltam egy alkalommal belefér.
Itthon aztán levetkőztünk (J2 csak derékig, M. és én teljesen), én végigfeküdtem az ágyon, a csajok pedig kétfelől mellém helyezkedtek és elkezdtek szopni. Nagyon jól csinálták, látszott hogy élvezik is. Egymással persze nem érintkeztek, de a farkamat és a golyóimat együtt kényeztették két oldalról, és közben simogattak. J2-vel smároltam is, és simogattam is mindkét csajt. M. kicsit később elkezdett felfelé csókolgatni a hasamon meg mellkasomon, és ekkor megéreztem hogy mennyire bűzlik a szája a cigitől, elég hervasztó volt, de szerencsére "letereltem" vissza a farkamhoz, és inkább a hugával smároltam. Közben persze hol felváltva, hol együtt szopták és nyalogatták a farkam.
Egy idő után feltérdeltem, M. feküdt előttem és szopott tovább, J2 pedig szintén feltérdelt, ölelkeztünk és smároltunk, nyalogattam a pici cicijét és bimbóit. Ezen eléggé beindult, úgyhogy kicsit a punciját is megizgattam, a gatyán keresztül. Már sóhajtozott, de ennél többet ugye nem tudtam tenni az érdekében (a nővérét őszintén szólva letojtam).
Végül aztán éreztem hogy közel a vég, magam elé ültettem a két csajt, és tényleg csak egy pár rántás kellett, és ráélveztem az arcukra. A szájukat nem nyitották ki, és kissé oldalt tartották, úgyhogy a cucc egy része az ágyra csöppent, de mindkét csajra jutott pár spriccnyi anyag. Tiszta pornófilmes jelenet lett volna, mondjuk ott a csajok a szájukba engedik általában, dehát ugye az élet nem pornófilm.
A spricc után a csajok megmosakodtak, és visszaöltöztünk. M. ugyan kérdezte hogy meg akarom-e dugni, de nagyon nem volt kedvem hozzá, úgyhogy mondtam hogy ennyi. Odaadtam a pénzt amit kértek, és elvittem őket a metróig, aztán viszlát.

Azt már most tutira tudom, hogy M.-el többet nem akarok találkozni, J2-vel sem biztos (esetleg ha nem pénzért csinálná), de azt nem zárom ki, mert ő tetszik amúgy. Ezt azért nem bántam meg, mert még ha pénzért is, de kipróbáltam 2 csajjal, amire már rég kíváncsi voltam, meg az arcraélvezés is izgalmas volt. De szerintem ennyi, annyit azért nem ért meg a dolog, hogy a jövőben is akarjam konkrétan ezzel a 2 csajjal.

2 komment

Címkék: prosti tini orál arcraélvezés tiniszex j2 többes

A bejegyzés trackback címe:

https://myteenz.blog.hu/api/trackback/id/tr67689558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

i-max 2008.10.01. 11:17:42

Nagy kár, hogy én csak nagyon nehezen futok össze a cseten ilyen egyértelműen nagy ribancokkal...
Mailben nem kérhetek nicket vagy számot ezekhez a csajokhoz?
Nekik is megérné...

Gondolom nem volt egy vészes összeg amit elkérnek...

elvis 2008.10.02. 14:28:25

az sokakat érdekelne:)
süti beállítások módosítása