Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MyTeenz

Kalandjaim tinilányokkal (18+!!) myteenz.xxx@gmail.com

Címkék

a. (5) anál (1) arcraélvezés (17) bukta (6) cam (1) d. (12) d2 (2) e. (3) egyéb (2) fürdőszobaszex (1) h. (2) j. (15) j2 (5) j4 (4) l. (1) m. (1) m2. (6) msnszex (1) off (1) orál (35) p. (2) prosti (8) sms (1) Sz. (9) szájbaélvezés (14) szex (49) telószex (3) testreélvezés (30) tini (80) tiniszex (66) többes (8) ujjjjjazás (9) vadászat (10) Címkefelhő

Utolsó kommentek

Friss topikok

Linkblog

2008. szeptember 4. óta

Most épp ennyien

web stats

hirtelen felindulásból elkövetett kúrás :)

2013.08.16. 18:09 myteenz

Nyaralni voltam az elmúlt 2 hétben, de azért volt egy kis kaland. :)
Mégpedig úgy kezdődött, hogy Sz. rám írt face-en, hogy nem lenne-e kedvem találkozni, ma. Általában ilyesmi csak akkor lehetséges nekem, ha előre megszervezzük, mert Sz. ugye tényleg a h***l f***án, az ország másik végében lakik, főleg ilyenkor amikor nincs suli és nem a városban, a koliban van. De most nyáron viszonylag könnyen el tudtam intézni egy "leugrást" hozzá, gyakorlatilag azonnal indultam is.
A szokásos helyen találkoztunk, a falu szélén. Sz. egy szexi fekete forrónaciban és egy szellős felsőben érkezett, ami alól kikandikált egy bikinifelső zsinórja. A lábán kis piros cipőcske volt.

Szokás szerint beszállt a kocsiba, és kicsit arrébb kerestünk egy helyet egy erdőbe vezető földúton, ahol megálltunk. Először kiszálltunk kicsit sétálni, kattintottam róla pár képet. Igazából eredetileg egy szabadtéri rosszalkodásra akartam rávenni, de nem nagyon volt rá nyitott, csak a bikinifelsőt sikerült róla lehámoznom a felső alól. Úgyhogy végül beültünk a hátsó ülésre mókázni, ott már hagyta szó nélkül levetkőztetni magát teljesen meztelenre. Ma semmi cigiszaga nem volt a szájának, úgyhogy nem volt akadálya a smárolásnak sem, miközben vetkőztettem. Először csak megujjaztam kicsit, aztán a kezét a gatyámra tettem (rajtam még rajtam volt), azonnal tudta mi a dolga. Lehámozta rólam, és először verni kezdte az eddigre már álló farkam, aztán odahajolt, bekapta és szopni kezdett. Szeretem amikor szopik... :)
Mindenesetre egy idő után inkább áttértem a dugásra: hanyatt fektettem a hátsó ülésen és betettem neki. Jó alaposan, emberesen megkeféltem, egy idő után el is élvezett. Már egy ideje fűzögettem Sz.-t hogy hadd élvezzek egyszer az arcára, de eddig erre nem mutatkozott nyitottnak, pedig a pasijának párszor engedte már. Természetesen most is fűztem, már előzetesen is, amikor megbeszéltük fb-n hogy elmegyek hozzá, és akkor nyitottnak tűnt. Most is mondtam neki a dugás egy szünetében, az orgazmusa után, hogy szívesen az arcára élveznék. Megpróbált kihátrálni a dologból, de végül belement. A perspektívától nekem persze azonnal betonkemény lett a farkam, gyorsan be is tettem neki, és még egy darabig keféltem a kis pináját. Végül aztán végigfeküdt a hátsó ülésen, én pedig egy nagy adag tejcsit spricceltem és csorgattam az édes kis ártatlan tini pofijára. :) Imádom ezt. :)
Sz. szerencsére felkészülten érkezett, volt nála zsepi, így le tudta törölni magát - a haja szerencsére nem (ill. alig) lett gecis, pedig ettől eléggé tartott. Rendbe hozta magát, felöltöztünk, hazavittem és jöttem haza. Kicsit sablonos volt (az arcra élvezéstől eltekintve), de szeretem az ilyen spontán sablonos kúrásokat ezzel a kiscsajjal... :) Kár hogy nemsoká betölti a 18-at, akkor már kevésbé lesz izgalmas, de lehet hogy vele utána is fogok talizni időnként.

6 komment

Címkék: szex tini orál arcraélvezés tiniszex Sz.

A bejegyzés trackback címe:

https://myteenz.blog.hu/api/trackback/id/tr145471284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Metresz · http://metreszvagyok.blog.hu 2013.08.25. 21:46:17

Az arcra élvezésről nekem a szemüveg és a fehér blúz-copf-kis szoknya jut eszembe :P

myteenz 2013.08.26. 10:26:01

Ez elég pornós képzettársítás...
Bejön neked a dolog?

Metresz · http://metreszvagyok.blog.hu 2013.08.28. 13:21:09

@myteenz: Tényleg az. Egyszer viszont minden bejön, nem?

myteenz 2013.08.28. 13:38:06

Nem feltétlenül...
Főleg lányoknak.

Metresz · http://metreszvagyok.blog.hu 2013.09.03. 21:54:13

@myteenz: A célcsoportod szerintem még szeret kísérletezni, egy 20-as 30-as lánynak, nőnek már az agya is jár ilyen helyzetekben a rossz tapasztalatok miatt.
süti beállítások módosítása