Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MyTeenz

Kalandjaim tinilányokkal (18+!!) myteenz.xxx@gmail.com

Címkék

a. (5) anál (1) arcraélvezés (17) bukta (6) cam (1) d. (12) d2 (2) e. (3) egyéb (2) fürdőszobaszex (1) h. (2) j. (15) j2 (5) j4 (4) l. (1) m. (1) m2. (6) msnszex (1) off (1) orál (35) p. (2) prosti (8) sms (1) Sz. (9) szájbaélvezés (14) szex (49) telószex (3) testreélvezés (30) tini (80) tiniszex (66) többes (8) ujjjjjazás (9) vadászat (10) Címkefelhő

Utolsó kommentek

Friss topikok

Linkblog

2008. szeptember 4. óta

Most épp ennyien

web stats

Ez nem tipikus...

2008.04.17. 00:25 myteenz

Hát ez most más sztori lesz kissé...
Szokás szerint chateltem, és dumáltam egy 16 éves csajszival, aki hajlandó lett volna a dologra, némi pénzért. Mondom belefér. Mivel nem tudott képet küldeni, abban maradtunk, hogy találkozunk, megnézem magamnak, aztán eldöntöm.
Még aznap (ez tegnap volt) találkoztunk is. Hát a csajszi arcra abszolút nem volt helyes, inkább csúnyácska, alacsony, amolyan bögyös alkatú. Beültünk a kocsiba, igazából elvittem csak őt haza, mert akkor nem ért rá másra, csak erre a szemrevételező találkozásra.
A kocsiban kicsit dumáltunk, és elég megdöbbentő dolgokat mondott. Valami nagy baj lehet a családjában, amit konkrétan nem nevezett meg, és ezért van nagy szülségük pénzre. A szülei megtudták hogy párszor lefeküdt pénzért pasikkal, ezért mostanában titokban csinálja, és nem túl rendszeresen - de a pénzt mind nekik adja, csak azt hazudja hogy más melóval szerezte. 13 évesen vesztette el a szüzességét - az első kliensével.
Az egész csajon látszott, hogy ez a helyzet megnyomorította. Abszolút többnek nézett ki 16-nál belsőleg, olyan korán felnőtté vált benyomást keltett. És tele volt az egész miatt frusztrációval, a szemembe se akart nézni, amikor beszélt hozzám.
Vissza fogom hívni, megbeszélek vele egy találkozót, aztán odaadom majd neki a pénzt, de nem fekszem le vele. Nem csak azért, mert nem bagyon tetszik, hanem azért is, mert én nem akarom senki nyomorát kihasználni. Csak olyan tinilányokkal fekszem le, akik maguk is kíváncsiak, és az örömért, az élvezetért szexelnek, még ha esetleg kérnek is érte valami kis ajándékot. De olyanokkal nem, akiket az élet már ilyen fiatalon prostitúcióra kényszerít, és ezt akaratuk ellenére űzik.

2 komment

Címkék: tini

A bejegyzés trackback címe:

https://myteenz.blog.hu/api/trackback/id/tr63429271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bela 2008.04.17. 15:03:34

úriember vagy.

soma 2008.04.18. 00:37:22

TE EGY IGAZI FASZ VAGY
azon kívül a blogod egy szar.
süti beállítások módosítása