Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MyTeenz

Kalandjaim tinilányokkal (18+!!) myteenz.xxx@gmail.com

Címkék

a. (5) anál (1) arcraélvezés (17) bukta (6) cam (1) d. (12) d2 (2) e. (3) egyéb (2) fürdőszobaszex (1) h. (2) j. (15) j2 (5) j4 (4) l. (1) m. (1) m2. (6) msnszex (1) off (1) orál (35) p. (2) prosti (8) sms (1) Sz. (9) szájbaélvezés (14) szex (49) telószex (3) testreélvezés (30) tini (80) tiniszex (66) többes (8) ujjjjjazás (9) vadászat (10) Címkefelhő

Utolsó kommentek

Friss topikok

Linkblog

2008. szeptember 4. óta

Most épp ennyien

web stats

Egy cumis csajszi

2009.03.12. 18:15 myteenz

A napokban - elég hosszas, több mint egy hónapos előkészületek, beszélgetés, chatelés, sms-ezés után - végül taliztam élőben is egy chaten megismert 16 éves kiscsajjal, aki orál-specialista. :) Szűznek nem szűz ugyan, de eddig csak egyszer dugta meg egy pár évvel idősebb pasija, ami fájt neki, nem volt jó, ezért a hagyományos szexet egyenlőre hanyagolja. Viszont élvezettel szopik, és szereti azt is ha kinyalják, ilyen téren tapasztaltabb is, már vagy 10 pasit leszopott. Nyalásra most konkrétan nem volt lehetőség, mert épp megvolt neki, de benne volt egy cumis taliban. Amúgy a neve H. és fővárosi.
A városban taliztunk, elhoztam hozzám, közben dumáltunk. Itthon kezdetnek kért egy italt, valami erősebbet. Hát, jól indul... Adtam neki vodkanarancsot, egy pillanat alatt eltűnt, és követte a második és harmadik is. Aztán meg a csaj szabályosan rám mászott. :)
Levetkőztettük egymást, először felül, fantasztikus cicije van :), masszírozott kicsit vele, na már ettől meg a fogdosásától jól felálltam. Aztán előcsomagolta a farkam, húzogatta kicsit és bekapta. Jól csinálta, viszonylag mélyen bevette a szájába. Aztán levette a bugyiját is, de ott a piros lámpa miatt nem ügyködtem végül semmit. Nem is volt leborotválva neki sajna. Úgyhogy a dolog annyira korlátozódott, hogy a csaj leszopott. A végén magam vertem ki a farkam fölötte (elég részeg volt ezért nem nagyon volt aktív), és ráélveztem egy szép nagy adagot az arcára. Csak úgy csurgott róla a tejcsim! :)
Utána a csaj csak lemosdott felöltözött és vittem haza, de megbeszéltük hogy talizunk még. Azóta is mennek az sms-ek, a csaj pedig úgy tűnik egyre inkább nyitottnak mutatkozik egy esetleges dugásra is, és arra is fűzöm, hogy borotválja le a punciját, mert úgy szívesebben kinyalom majd. Szóval úgy tűnik lesz folytatás is, és talán intenzívebb, csak arra kell figyelnem majd, hogy kevesebbet igyon (mert amúgy nagy piás is).
Ő is engedett szexi képeket csinálni, úgyhogy gyarapszik a gyűjteményem is :)

Szólj hozzá!

Címkék: tini h. orál arcraélvezés tiniszex

A bejegyzés trackback címe:

https://myteenz.blog.hu/api/trackback/id/tr13998462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása