Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MyTeenz

Kalandjaim tinilányokkal (18+!!) myteenz.xxx@gmail.com

Címkék

a. (5) anál (1) arcraélvezés (17) bukta (6) cam (1) d. (12) d2 (2) e. (3) egyéb (2) fürdőszobaszex (1) h. (2) j. (15) j2 (5) j4 (4) l. (1) m. (1) m2. (6) msnszex (1) off (1) orál (35) p. (2) prosti (8) sms (1) Sz. (9) szájbaélvezés (14) szex (49) telószex (3) testreélvezés (30) tini (80) tiniszex (66) többes (8) ujjjjjazás (9) vadászat (10) Címkefelhő

Utolsó kommentek

Friss topikok

Linkblog

2008. szeptember 4. óta

Most épp ennyien

web stats

Újabb vadászat...

2008.04.08. 21:44 myteenz

Jó ideje chatelek már egy 16 éves csajszival, E.-val, aki sajnos szintén vidéken lakik, G.-ban. Küldött képeket, sexyket is, azok alapján nagyon ott van. Ő nem akkora ribanc mint J., csak 2 pasija volt eddig, de mindkettő 30 fölötti, az idősebbek jönnek be neki úgy látszik.
Csak az az egy a bökkenő, hogy beszélni nem tudtam még vele - azt mondja nincs mobilja, amit elég nehéz manapság elhinni egy 16 éves csajsziról. Egyszer már majdnem taliztunk (ő utazott volna fel hozzám), de az utolsó pillanatban meghiúsult a dolog, elég fura okokkal. Emellett ír néha fura dolgokat, hogy néha úgy is vonzódik a 36 éves apjához meg ilyenek. Úgyhogy élek a gyanúperrel, hogy itt valami átverés van, addig nem is utazom le hozzá, amíg legalább egyszer nem beszéltünk. Azt írja, elvileg nemsoká kap telefont, meglátjuk. Ha összejönne és tényleg ő volt a fotókon, az nagyon jó lenne...
De így egyenlőre gyanúsnak tűnik, nem gondoljátok? :)

Amúgy J. közben egyfolytában hivogat meg írogat, attól félek még a végén belém szeret... Mindenesetre ha minden jól megy 2 hét múlva lenézek hozzá megint.

Szólj hozzá!

Címkék: vadászat tini

A bejegyzés trackback címe:

https://myteenz.blog.hu/api/trackback/id/tr75417539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása