Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MyTeenz

Kalandjaim tinilányokkal (18+!!) myteenz.xxx@gmail.com

Címkék

a. (5) anál (1) arcraélvezés (17) bukta (6) cam (1) d. (12) d2 (2) e. (3) egyéb (2) fürdőszobaszex (1) h. (2) j. (15) j2 (5) j4 (4) l. (1) m. (1) m2. (6) msnszex (1) off (1) orál (35) p. (2) prosti (8) sms (1) Sz. (9) szájbaélvezés (14) szex (49) telószex (3) testreélvezés (30) tini (80) tiniszex (66) többes (8) ujjjjjazás (9) vadászat (10) Címkefelhő

Utolsó kommentek

Friss topikok

Linkblog

2008. szeptember 4. óta

Most épp ennyien

web stats

Újra J.-val

2008.04.28. 08:56 myteenz

Na megvolt a következő akcióm 16 éves kis szeretőmmel, J.-val, ahogy már írtam korábban.
Már régóta elterveztük hogy most hétvégén találkozunk, ő is elintézte otthon hogy ottalvós buliba megy. Nagyon várta a dolgot, olyan szexi sms-eket küldött hogy teljesen felpörögtem tőlük, mondjuk olyanokat is, amiből az derült ki hogy kezd belém zúgni a csaj, és ez aggasztott kissé. De azért persze találkoztunk.
Most nem mentem le hozzá O-ra, hanem félúton találkoztunk (eljött busszal), felszedtem, és elmentünk K-ba. Korábban mondtam neki, hogy szeretem a miniszoknyát, úgyhogy azt vett fel, mondjuk harisnyával, ami nem tökéletes, de nem volt még annyira meleg.
Már a kocsiban elkezdtük az "előjátékot" - ő levette a cipőjét és felhúzta a lábát, úgyhogy amikor csak lehetett vezetés közben odatévedt a kezem a combjára, és be a szoknyája alá is, sajna csak a harisnyán keresztül tudtam simizni a kis punciját. És persze ő sem maradt adós egy kis farokmasszázzsal. :).
K-ban aztán sétálgattunk, megkajáltunk, felmentünk a várba és a folyóhoz is lementünk. A városban ragaszkodott hozzá hogy kézenfogva járkáljunk, voltak akik eléggé meg is néztek minket. Sokszor megálltunk smárolni és nyúlkálni kicsit, a várban is (a toronyba neki kínszenvedés volt felmenni mert tériszonya van - én viszon frankón beláttam a szoknyája alá amikor utána mentem :)). A várban amikor kicsit egyedül maradtunk egy bástyán, benyúltam a bugyijába és megujjaztam kicsit, jó nedves volt a puncija. A cicijét is "elővettem" egy kicsit, és ő is megmasszírozta a farkam, a gatyán át is, és bele is nyúlt. Aztán sajnos odajött valaki.
Amikor a folyóparton sétáltunk, egyszercsak magával húzott egy ösvényre ami a bokrok közé vezetett a parton, a végén megálltunk smárolni és nyúlkálni. Lehúztam a harisnyáját, félre a bugyit, és megujjaztam viszonylag mélyebben. J. azt mondta dugni is akar, ott állva, de a gumikat a kocsiban hagytam, úgyhogy végül nem mentünk el idáig. Talán jobb is, mert a korzóról oda lehetett azért látni, és a parton is üldögéltek páran. Így még elment távolról kissé vadabb ölelkezésnek. :)
A folyóparti cucc után aztán nekiálltunk keresgélni valami szobát éjjelre, de ott K-ban minden kurva drága volt, ezért kocsiba ültünk, és az útmenti motelekkel próbálkoztunk. Végül találtunk egyet, ami olcsóbb volt viszonylag, és kivettünk egy 2 ágyas szobát. Az ágyakat egyből összetoltuk, sajnos könnyűek voltak és a síkos padlón folyton szétcsúsztak alattunk.
Lemosdottunk, ittunk egy kicsit (vittem gint meg tonikot, mert mondta hogy szereti a gin-tonikot, azt iszogattuk), aztán egymásnak estünk. J. a mosdás után amikor kijött a fürdőszobából, szinte ledöntött az ágyra, rám mászott és a fülembe súgta hogy nincs rajta bugyi a mini alatt. Huh, na ettől azonnal felálltam. Levetkőztettem meztelenre, lesmároltam, végigcsókoltam lefelé a testét, nyakát, melleit, hasát. Imádom a melleit, igazi kis kézreálló, hamvas, feszes tinicickók, ahol még az is benne van a pakliban, hogy nőni fognak még egy kicsit. Utána húztam kicsit, mert a pináját (gyönyörűen frissen szőrtelenített, ennivaló és csuromnedves kis tinipunci) sokáig csak körbecsókolgattam és körbenyalogattam, ő meg már ott vonaglott, tolta a szám felé a pináját, sóhajtozott és könyörgött hogy nyaljam már ki. Végül megkönyörültem rajta és jó alaposan kinyaltam és megujjaztam a kis punciját. Közben mondtam hogy van neki egy meglepetésem, és elővettem a táskámból egy vibrátort, amit erre az alkalomra vettem. Elsőre kicsit tiltakozott, de aztán betettem neki a puncijába, és fokozatosan egyre gyorsabb rezgésre kapcsoltam, közben pedig nyalogattam a csiklóját. Fél perc alatt az orgazmus határára került, és kérte hogy vegyem ki, mert velem akar elélvezni. Úgyhogy kivettem, ittunk még egy kicsit, aztán ő is levetkőztetett övön alul is, bekapta kőkemény farkamat és szopott egy kicsit, egyre jobban csinálja. Szopás közben végig a szemembe nézett, félrehúzta a haját, mint egy vérbeli kurva - alig hiszem el néha, hogy ez a kis ribanc még csak múlt héten lett 16 éves. Aztán fel a gumi, és jól megdugtam, először misszionárius pózban, aztán feltérdelve, hátulról, kicsit lovagolt is (bár az fáj neki, úgyhogy csak röviden akarta - szemben és háttal is lovagolt kicsit). A végén a melleire élveztem rá (oda kérte), rögtön szét is kente magán a gecit, az egész felsőtestén, és nyögdécselt, hogy milyen forró. :) Ő ekkor nem élvezett el, mert én előbb eldurrantam. (Amúgy is aránylag nehezen élvez el, meg bevallotta, hogy reggel nem bírta ki és még otthon masztizott egyet, pedig elhatározta hogy ezt nem fogja egy hétig a talink előtt, hogy eléggé ki legyen éhezve).
Kis szünet következett, dumáltunk és megittunk több újabb adag gin-tonikot, J. kezdett eléggé bebaszni (a puncija elé tartotta a vibrátort és röhögcsélt hogy farka nőtt meg hasonlók). Volt nálam egy Káma Szutra album, azt nézegette, és gondolkodott milyen pózban dugjunk, de ekkor már elég részeg volt, ezért nem nagyon vette, mit is olvas. Én meg közben játszadoztam volna a farkammal, de azt nem engedte, mindig elhúzta a kezem, mondván hogy az az ő dolga. :) Közben időnként belenyalogattam - beleujjaztam - belevibriztem a puncijába, ilyenkor a könyv mindig kiesett a kezéből :), ő is szopogatott kicsit, de ekkor nem dugtunk már, elég fáradtak is voltunk. Egy kicsit kimentünk a szoba erkélyére is meztelenül, éjfél felé, a hátsó frontra nézett úgyhogy nem láthattak, ott smároltunk meg megujjaztam kicsit, elég izgi volt. Aztán viszont lefeküdtünk és egy idő után elaludtunk, egymás karjaiban, mint a szeretők.

Reggel aztán olyan 5 felé felébredtünk mind a ketten, mert világosodott. Nekem egyből felállt a farkam (reggel fel szokott amúgy is gyakran, ha nincs semmi), és amikor ő is magához tért egy kicsit, még a takaró alatt kinyaltam a punciját, amíg nem kezdett el sóhajtozni, hogy dugjam meg. Akkor aztán fel a gumi, és jó keményen, gyorsan újra megkeféltem, ráfekve, aztán hátulról, és újra ráfekve. Ekkor már elélvezett ő is, elég hangos volt. Utána még tovább dugtam egy kicsit, és kérdeztem hova élvezhetek. Ő mondta hogy élvezzek az arcára. Kivettem a farkam és elkezdtem verni, ő meg elém állt négykézláb és profi kurvásan vonaglott, tartotta a száját mint a pornófilmekben. Mondtam, hogy inkább feküdjön a hátára, és ne játsszon kurvát, inkább ártatlan tinilányt (nem mintha nem tudtam volna amúgy is mekkora kis kurva a csaj, de így izgibb volt nekem). Jó nagyot durrantottam az arcára, a szája köré (nem akartam a szemére vagy főleg a hajára, arra nagyon kényes), csak az arcára festettem bajuszt a gecimmel, a szája mindkét oldalára. Isszonyat izgató volt, én voltam az első aki az arcára élvezett.
Miután lemosakodtunk visszaaludtunk egy kicsit, aztán 9 körül felébredtünk, és eljátszottuk szinte ugyanezt: a takaró alatt kinyaltam a punciját (még pár képet is csináltam a telefonommal, orvul), aztán szopott kicsit, és jól megdugtam. Ezúttal sikerült szinte teljesen egyszerre elélveznünk, az orgazmusa közben élveztem tele a gumit a puncijában.
Ezután már nem volt komolyabb szex, nagy nehezen kikászálódtam az ágyból, még nehezebben kirobbantottam belőle J.-t, megmosdottunk, felöltöztünk, összepakoltunk, aztán megreggeliztünk, én pedig hazavittem őt kocsival O-ra. Valószínű lehetett kis balhé otthon, mert később ért haza mint megígérte (még éjjel is hívta az anyukája, hallottam amint kamázott neki a telefonba, hogy milyen a buli :).
Lehet hogy nemsokára találkozunk újra - megpróbálja elintézni otthon, hogy az anyja elengedje a hosszú hétvégére "a barátnőjével a nagymamájáékhoz falura", és akkor feljönne hozzám kicsit körülnézni a fővárosban :). Ha összejön, nagy szexmaraton lesz... :)

Csak attól az egytől tartok, hogy nehogy belém szeressen tényleg. Amikor be volt rúgva, mondott őszinteségi rohamában pár dolgot, amit józanul másképp mondott, és emiatt aggódom kicsit. Nem akarom összetörni a szívét, mert bár nagy kurva, azért van neki az is, és nagyon szeretethiányos. Én pedig tényleg megszerettem, még ha a szexen kívül más komolyabb dolog nem is lehet köztünk.

Ui. Pár sexy képpel most is gazdagabb lettem ;)

3 komment

Címkék: szex tini j. orál arcraélvezés tiniszex ujjjjjazás testreélvezés

A bejegyzés trackback címe:

https://myteenz.blog.hu/api/trackback/id/tr95444919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Iced 2008.04.29. 14:48:24

Jó a sztori. Ha a csaj tényleg beléd zúg, akkor nagy szarban leszel.
A képekhez hogy lehet hozzájutni?

StarGT 2008.04.29. 17:48:07

Haver, te megvalósítod azt amit én sosem mertem :) Csak annyit mondhatok hogy igy tovább még sok sok ilyen történetet még sok sok kiscsajt.

Képek engem is érdekelnének!

myteenz 2008.04.29. 18:17:43

Képek ügyében írjatok mailt és majd alkuszunk :)
süti beállítások módosítása