Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MyTeenz

Kalandjaim tinilányokkal (18+!!) myteenz.xxx@gmail.com

Címkék

a. (5) anál (1) arcraélvezés (17) bukta (6) cam (1) d. (12) d2 (2) e. (3) egyéb (2) fürdőszobaszex (1) h. (2) j. (15) j2 (5) j4 (4) l. (1) m. (1) m2. (6) msnszex (1) off (1) orál (35) p. (2) prosti (8) sms (1) Sz. (9) szájbaélvezés (14) szex (49) telószex (3) testreélvezés (30) tini (80) tiniszex (66) többes (8) ujjjjjazás (9) vadászat (10) Címkefelhő

Utolsó kommentek

Friss topikok

Linkblog

2008. szeptember 4. óta

Most épp ennyien

web stats

Orgy tour

2013.07.24. 14:18 myteenz

Valószínűleg az eddigi egyik legkeményebb sztori következik...
Hogy az elején kezdjem, akik követik a blogot az elejétől fogva, emlékezhetnek rá, hogy az utóbbi néhány évben párszor költözködtem ide-oda. A kapcsolatok persze megmaradtak, méghozzá a hasonló érdeklődésű emberkékkel is, akikkel annak idején sokszor megosztottuk egymással az infókat bevállalós tinicsajokról. Most pedig épp egy ilyen régi ismerős bukkant fel ismét, sok év után. Mesélt az arrafelé most aktív tinicsajszikról, és hogy vannak köztük, akik vállalnak szexbuli jellegű többes dolgokat is. Szó szót követett, elhatároztam hogy elutazom, és kipróbálok közülük néhányat, és esetleg szervezünk egy ilyen bulit.
Az ismerős múlt péntekre szervezte meg a dolgokat: kivett egy lakást, és beszervezett nekem egy 15 éves kiscsajt (aki csak egy az egybe találkozik), utána estére pedig a partit, ahova két 17 éves csajszi (egyikük bi) mellett mi ketten és még egy haverja volt hivatalos.
Először a sráccal találkoztunk, átvettük az apartmant, aztán ő lelépett, én meg találkoztam az első kiscsajjal. A neve V., és vékony, kis mellű csajszinak bizonyult. (A bőrszíne alapján lehetett benne némi roma vér is, de nem átütő módon.) Külsőre nem volt egy bombázó, inkább az volt benne izgi, hogy fiatal, és mindössze kétszer szexelt életében előtte (korábban csak cumizgatott pasikat). A csajszival rögtön a tárgyra tértünk: bevittem a hálóba, levetkőztettük egymást (édes pici cicije van, sokáig "kezeltem"), aztán orállal indítottunk. Kezdetnek nyalogattam a csupasz, nagy ajkú kis punciját, utána ő szopogatott meg (ebben látszott hogy már van tapasztalata). Sajnos nagyon látszott még hogy tapasztalatlan és nincs "bejáratva" - az ujjazástól is aggódott hogy fájni fog neki, nemhogy a dugástól. (Általánosságban is elmondhatom, hogy sokat aggodalmaskodott és még többet dumált folyamatosan minderről, ami egy idő után kicsit idegesítő volt már.) Én viszont jobb szeretem (sőt igénylem) hogy egy lány élvezze ahogy foglalkozom vele, úgyhogy nem erőltettem a dugást, inkább igyekeztem finoman kényeztetni. Egy idő után 69-ben folytattuk, de amint felmerült volna valami más póz vagy dugás, egyből aggodalmaskodni kezdett, ami elég hervasztó volt nekem. Úgyhogy végül első körben leszopott csak, le is nyelte. Utána viszont elhatároztam hogy viszonzom, ezért lefektettem, igyekeztem ellazítani, és jó alaposan kinyaltam a punciját. Egy idő után nagyon finoman, fokozatosan és óvatosan bevetettem az ujjamat is, szerencsére nem okozott fájdalmat, sőt. Sóhajtozni kezdett és kicsit vonaglani, amiből arra következtettem, hogy jó úton járok, és folytattam. Egy idő után kicsit sóhajtozni kezdett, majd - számomra teljesen váratlanul - azt kérte hogy hagyjuk kicsit abba, mert pisilnie kell. Utána meg azt monda, hogy tulajdonképp elélvezett, illetve "majdnem-elélvezett", de nem tudta volna folytatni, mert az inger zavarta. Mindehhez hozzá kell tenni, hogy elmondása szerint sose volt még orgazmusa. Szóval ki tudja mi is volt valójában, de mindenesetre az tuti hogy jól esett neki - és valószínűleg én voltam az első pasi, akinek ez egyáltalán fontos volt vele kapcsolatban.
Ezután még egy kicsit próbáltam folytatni, de nem volt rá túl nyitott, viszont a végére még egyszer leszopott, ezúttal a hasára-mellére élveztem.
Összegezve aranyos csajszi meg minden, de se nem annyira jó csaj, se nem akkora spíler az ágyban, hogy a jövőben is különösebben akarjak majd vele találkozni, de így egy alkalomra jó volt. :)

Nem sokat pihenhettem viszont, mert pár órára rá már be is futott a haver. Sajnos rossz hírrel érkezett: a délutáni 2 kiscsaj közül az egyik (épp a bevállalósabbnak mondott biszex K.) lemondta a bulit. A srác nagyon kiakadt rá (elég átlátszó indokot hozott fel a csaj), jól össze is veszett vele telefonon. Úgyhogy a többes orgia helyett végül is arra módosult a dolog, hogy a másik haverral együtt hárman dugjuk meg a másik csajt (szintén 17 és szintén K.). K. nemsoká meg is érkezett: szemrevaló, nagy barna szemű, mosolygós, nagy mellű kiscsajnak bizonyult. Egy darabig csak dumáltunk, hülyéskedtünk és söröztünk hármasban, amíg a másik haver némileg késve be nem futott. Addigra K. kellemesen beállt 2 sörtől, úgyhogy az alaphang megvolt. (Mondta hogy 2 pasival volt már korábban, de 3-mal még sose). Én a magam számára is érdekes módon nem voltam egy cseppet sem zavarban attól, hogy most hamarosan 2 másik pasival fogjuk ezt a csajt megdugni, pedig kicsit tartottam ettől. pedig én nem is ittam sört. :)
Amikor megjött a másik haver is, hamarosan körülültük K.-t, fogdostuk, simogattuk mindenfelé, végül aztán lekerült róla a melltartó is - fantasztikus középnagy, feszes, rózsaszín bimbójú mellek tárultak elénk, hamarosan már mindkettőt egy-egy pasi kényeztette a nyelvével. :) Aztán végül felkaptuk a csajt és bevittük a hálóba, ahol klasszikus pornófilmes megoldás kezdődött: ketten két felől térdeltünk az arcához. Először csak a gatyán keresztül masszírozott minket, aztán elővette a két faszt és verte őket, végül szopni kezdett - kezdetnek az enyémet, aztán felváltva a kettőt. Egy idő után csere jött, a másik két srác cserélt, aki pedig "szabadul" az K. punciját kezdte el nyalni. Különféle konfigurációkban folytattuk ezt, míg végül az egyik srác felhúzott egy gumit és dugni kezdte K.-t aki közben tovább szopta felváltva az arca előtt meredező két faszt. Közben persze nyögdécselt is - komolyan, mintha pornófilmet néztem volna, csak épp a saját főszereplésemmel...
Egy idő után aztán én kerültem punciközelbe, felvettem egy gumit és megdugtam, én is, miközben a két másik srácot szopta. A probléma az egészben leginkább a gumik miatt volt, mert ugye elég sűrűn váltogattuk egymást, és a szopás az ugye gumi nélkül ment.Ezért ha vissza akartam térni a puncijába, új gumi kellett. Végül aztán talán 3 gumim ment rá. :) Viszonylag sokáig nyomattuk így, míg aztán végül mind a hárman kb. egymás után élveztünk el - mindannyian a szájába/arcára. Jó alaposan beterítettük, képzelhetitek...
Miután lemosakodtunk, leültünk a nappaliban, dumáltunk, hülyéskedtünk, ment a tv-ben a zene. Miután a másik 2 pasi idősebb nálam valamennyivel (40-esek), kicsit kételkedtem benne, hogy lesz-e még ilyen szinten folytatás, újra felállnak-e. Én egy idő után mindenesetre felálltam, mindkét értelemben :). K. észrevette rögtön amikor felálltam, hogy felálltam :D, és tudta is mi a dolga: bekapta a farkam, és elkezdett szopni. A két haver erre rögtön a farkával kezdett játszani. :) Ekkor felkaptam K.-t, és bevittem a hálóba, egyedül maradtunk, nem jöttek utánunk. Először csak smároltunk és fogdostuk egymást. Kérdeztem K.-t hogy mit szeret, mit csináljunk, de nem nagyon volt kialakult véleménye - azt mondta a nyalás annyira nem pörgeti, dugni szeret meg smárolni, de leginkább csak hagyja hogy a férfiak irányítsanak. Nem nagyon tudtam kihúzni belőle, hogy mi okoz neki nagyobbfajta élvezetet. Ezért aztán végül csak szopattam egy kicsit, röviden megdugtam, és a végén ráélveztem egy kisebbe adagot a mellére.
Amikor kimentünk és lemosakodott, az egyik pasi is bevitte a hálóba, elég hamar kijöttek (K. megint spermásan). A végén a harmadik (legidősebb) pasi is bement vele, elég sokáig benn voltak, végül már a másik srácnak mennie kellett volna, ezért rájuk néztünk, de kiderült hogy csak dumáltak, nem szexeltek. Mivel ez a pasi volt kocsival, és fuvarozta őket is haza, végül jelezte nekik hogy mennie kell, ezért aztán már csak felöltöztünk, elbúcsúztunk és elmentek.
Én meg kb. azóta is úgy kell bizonygassam magamnak, hogy ez tényleg megtörtént: 2 másik pasival hárman basztunk meg egy 17 éves csajt....

Szólj hozzá!

Címkék: szex tini orál arcraélvezés szájbaélvezés tiniszex testreélvezés többes

A bejegyzés trackback címe:

https://myteenz.blog.hu/api/trackback/id/tr595438290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása