Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MyTeenz

Kalandjaim tinilányokkal (18+!!) myteenz.xxx@gmail.com

Címkék

a. (5) anál (1) arcraélvezés (17) bukta (6) cam (1) d. (12) d2 (2) e. (3) egyéb (2) fürdőszobaszex (1) h. (2) j. (15) j2 (5) j4 (4) l. (1) m. (1) m2. (6) msnszex (1) off (1) orál (35) p. (2) prosti (8) sms (1) Sz. (9) szájbaélvezés (14) szex (49) telószex (3) testreélvezés (30) tini (80) tiniszex (66) többes (8) ujjjjjazás (9) vadászat (10) Címkefelhő

Utolsó kommentek

Friss topikok

Linkblog

2008. szeptember 4. óta

Most épp ennyien

web stats

J. - mi lesz ebből?

2008.04.14. 22:59 myteenz

E.-val megszüntettem a kapcsolatot. Tuti átverés az egész. Egyre durvábbakat mondott - a legutóbb már azzal jött, hogy lefeküdt a saját apjával. Már akkor kama-gyanús volt. Aztán ma azzal jött, hogy skype-on meséljem el neki mit tennék vele, ő meg majd masztizik rá, de válaszolni sajna nem tud, mert nem jó a mikrofonja. Amikor mondtam hogy bármi ilyesmi előtt legalább egyszer hallani akarom a hangját, azt magyarázta hogy nem szeret beezélni idegenekkel meg szégyenlős. Na, persze... Átverés az egész, kár időt vesztegetni rá, akárki is az.
Viszont egyre inkább úgy érzem J. kezd belém zúgni. Folyton irogat, sokat msnezünk. És egyre többször az ölelgetés meg az érzések a téma. Persze a szex is, már meg van beszélve a következő hétvége. És iszonyat féltékeny a csaj, ha bárki más exem vagy ismerős nő szóba jön, azonnal féltékeny lesz. Azóta mondjuk állítása szerint ő se engedett más pasit hozzá nyúlni (amit el is tudok hinni). Nem tom mit csináljak, ha tényleg belém zúg, nem akarom bántani.
Egyébként viszont csütörtökön elvileg talizok egy másik csajjal (ő is J., legyen J.2 :)), akit szintén a chaten ismertem meg, de szerencsére fővárosi, 16 éves. Remélem lesz dugás is belőle. Csak szegény J. ne tudja meg...

Szólj hozzá!

Címkék: tini j.

A bejegyzés trackback címe:

https://myteenz.blog.hu/api/trackback/id/tr44425886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása